Et skjerf, og en stillongs til last og glede…

16 kommentarer om “Et skjerf, og en stillongs til last og glede…”

 1. Monica :): Kan ikke annet enn å si meg helt enig i det 😉 Det søteste er at han fant seg i å ha på skjerf. Hadde det på en halvtimes tid før jeg tok det av, dakkar – så varmt 😉 Hvilken rase har du (unnskyld om jeg har lest og glemt) Ludvik er en Alaskan Malamute ❤

  Liker

 2. Monica :): (var det jeg mente – at jeg ikke hadde lest det, men kunne ha glemt det også) Siberian Husky ja ❤ De er herlige de også, nydelige – hatt 2 av dem tidligere :-)) Polarhunder ligger hjertet mitt nært. Oppvokst med de :-))

  Liker

 3. Er veldig glad i polarhunder selv ❤ Er liksom det som er hund etter min mening 🙂 ❤ Falt helt for polarhunder da søskenbarnet mitt hadde en blanding av alaskan husky og alaskan malamute, så da måtte jeg bare ha meg en polarhund selv ❤ Og endelig gikk drømmen min i oppfyllelse 9 desember 😀

  Liker

 4. Monica :): Som jeg skulle sakt det sjøl. Mange nydelige raser, men bare polarhund for meg ❤ ååååh. Så du har valp?! Ludvik blir 2 år i april, så snart ferdig med puberteten her :-)) Håper på bilde av vofsen din snart da ;-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s