En helg for oss selv…

God morgen der ute, eller god dag er vel det riktige å si nå 🙂

Denne morgenen var etter gårsdagen litt langsommere. Gemalen var tidlig oppe – han skulle jo til fjells, og han var forsiktig innom meg klokka 08….. 08:30……og 09…. Da fikk han visst kontakt. Jeg var så trøtt og sliten etter i går, at jeg er nå fortsatt sikker på at han var innom bare den siste turen… He he. Men nå er han avgårde, neste stopp svigermor før det bærer opp i fjellheimen. Tenker det blir en artig helg for dem. Flere kommer til, så de får det nok moro.

Tilbake sitter Ludvik og jeg. En helg helt for oss selv.
Å jøje meg – hva skal vi finne på?!

Nå skal vi virkelig kose oss – ikke sant?! Denna helga skal vi bare late oss, sitte lenge oppe å enten kikke på OL eller en film eller, ja – hva vi vil. Dæven døtte så mye vi skal få gjort på dagene. Vi skal rydde i skuffer og skap, vaske klær, brette og legge vekk klær. Vi skal gå turer i vind og snø. Vi skal finne kreativiteten i oss og holde på til vi ikke orker mer. Detta blir litt av helg – det kan jeg……..ikke love

Neida. For plutselig er søndagen her, om et bittelite knips vil gemalen vil komme hjem, å fortelle hvor morosamt det var å måke hyttetaket – sammen med a mor og fetteren sin. Hvor mye snø det var, hvem som tryna hvor og hvilken ski som knakk. Ser frem til å høre og glise av alt sammen.

Mens vi?! Ludvik og jeg kan nok fortelle en hel del om sofaen vi. Hvor myke putene var, hvilket pledd som lå over oss da og da – og kanskje hvem som vant et eller annet i OL, men det er neppe nødvendig å nevne da de nok har fått det med seg allerede.

Men en ting er sikkert. Det blir ei god hælj 🙂 Enten det blir sånn eller slik.

Men først skal vi ha en super fredag, lag deg en herlig dag du også.

 

jernbanefrua.com

som har løsna hårstrikken for å slå ut håret.

4 kommentarer om “En helg for oss selv…

Kommentarer er stengt.