Fastelavens jo…

God dag 🙂

Jeg må bare spørre. Er jeg den eneste som slettes ikke har ofra mange tankene i retning fastelavens? Har i alle mulige andre tanker helt glemt, at det i dag er fastelavens. Fokuset over alt har jo ligget til morsdag og fifty shades of både sådan og filmen, mellom disse her ligger for mange også forberedelser, eller misnøye i forkant av Valentines.

Men det begynner jo nå å demre for meg, at gemalen har hatt kontroll på dette her. Han spurte før han dro fredags morgen – om det ble boller når han kom hjem?! Boller tenkte jeg. Boller?! Hmm. Hva slags boller er det egentlig snakk om?! Ha ha.

Spøk litt til side – er det noe jeg kan innrømme at jeg er god til, så er det gjærbakst. Det er mitt ess på kjøkkenet, så å glemme en sådan dag er ikke helt innafor, og jeg pleier ikke å gjøre det heller. Men sorry gubbelille. Det blir ingen boller, men for oss spiller det ingen ting hvilken dag det blir boller – så jeg skal love deg at det snart blir hjemmebakte boller på fat. Uten krem, men kanskje med noe annet?!

Skal prøve å skylde på OL, veit ikke hvor lenge det går så godt det bare er i dag 😉 he he.

Håper du har en fin fastelavens søndag så langt.

 

jernbanefrua.com

– som var helt nedsnødd det øyeblikket 😉

6 kommentarer om “Fastelavens jo…

Kommentarer er stengt.