Ironi, men lell da…

6 kommentarer om “Ironi, men lell da…”

  1. Haha, jeg er så enig så enig! 😛 Jeg har også fått mange mailer om vårens nyheter.. jeg må bare flire for meg selv. Er litt vel tidlig å kjøpe inn vår og sommer klær nå i februar! 😛

    Liker

  2. Monica :): Ikke sant 😉 Var det jeg tenkte også da jeg sto ute i snøhaugen. Hørte et blipp i lomma – kikka og så det lyse mot meg «vårens nyheter» ser ingen vår jeg. Sant å si er det vel mye vinter rundt om. Vi ser en vinter uten like 🙂 Glis. He he.

    Liker

  3. Hehe ja du sier no. Sku likt å sett noen gå rundt i t-skjorte og shorts nå. Nei, fryser bare av tanken. Nei her sitter både jeg og bikkja i sofaen og kvier oss for å gå ut. Men blir jo deilig når den våren først kommer da. Desverre ser det ut som at det kan ta litt tid. Lykke til med denne snømåkingen som ingen ende tar. 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s