Ironi, men lell da…

Hei igjen 🙂

Jeg må bare glise. Det er kanskje fler enn meg, som de siste dagene har fått mail, flere mailer fra ulike nettbutikker med såkalte «spring news» eller «vårens nyheter» (??)

«Finn vårens sprekeste nyheter her» er det glade budskapet. Det er så vel ment alt sammen. Og vi skulle så gjerne ønsket oss at det var sånn. Så misforstå meg så rett som det går an!

Det er kanskje generelt bittelitt tidlig – som veldig mye annet?! Gemalen og jeg feirer ikke jul i oktober, og vi løper ikke butikkene rundt etter kortbukser i februar…. Hvert fall ikke i år.

Så hvordan ville det vært å følge værmeldingene?! De generelle for årstiden og landet vi bor i?! Men nei, jeg skjønner hvorfor. Jeg må bare smile litt over det hele.

For å si det så klinkende klart som mulig. Ser det ut som at jeg er på utkikk etter ermeløse topper, tunikaer, florlette kjoler og capribukser nå om dagen? 😉

 

 

Gi meg heller en varm, vannavvisende og god vinterjakke, en boblende uergonomisk bukse til å bakse rundt i – og ditto votter og luer!

Vi måker snø, gemalen mest – og det har foregått i snart tre timer! Andre runde er snart gjennomført, og da er det igjen tid for å dra gardinene ned fra sideopphenget. Vi vil ikke se mer. He he he. Det snør like tett enda, så vi veit jo at tøyet må rett inn på varmekablene på badet – for å i det hele tatt ha en sjans til å bli noenlunde tørre til nok en runde i ettermiddag. Jøje meg.

Men hva skal en gjøre?! En kan jo bare glise av det. Selv om skrotten skriker sin såre nød. Noe annet nytter liksom ikke helt – da blir humøret fort ugreit 😉 følg gjerne bloggens snap for hyppige oppdateringer på kasus, og ha noen fortryllende timer til neste gang 🙂

 

jernbanefrua.com

som på tross av, er kald på beina 😉

 

6 kommentarer om “Ironi, men lell da…

  1. Haha, jeg er så enig så enig! 😛 Jeg har også fått mange mailer om vårens nyheter.. jeg må bare flire for meg selv. Er litt vel tidlig å kjøpe inn vår og sommer klær nå i februar! 😛

    Liker

  2. Monica :): Ikke sant 😉 Var det jeg tenkte også da jeg sto ute i snøhaugen. Hørte et blipp i lomma – kikka og så det lyse mot meg «vårens nyheter» ser ingen vår jeg. Sant å si er det vel mye vinter rundt om. Vi ser en vinter uten like 🙂 Glis. He he.

    Liker

  3. Hehe ja du sier no. Sku likt å sett noen gå rundt i t-skjorte og shorts nå. Nei, fryser bare av tanken. Nei her sitter både jeg og bikkja i sofaen og kvier oss for å gå ut. Men blir jo deilig når den våren først kommer da. Desverre ser det ut som at det kan ta litt tid. Lykke til med denne snømåkingen som ingen ende tar. 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s