Ufyselige mengder del 1…

10 kommentarer om “Ufyselige mengder del 1…”

 1. Blir det for mye av det gode av det hvite som laver ned, er det bare å flytte til Trøndelag! Her er det nesten ikke snø, men stabilt hålkeføre. Men vi har snø på fjellet om en vil ta en tur på ski. Så har vi flotte soldager. He-he! Jeg måtte le da du beskrev din manns hensatte kaffekopper på benken. Jeg kjenner meg igjen, har også sølt med hensatte kopper med innhold, blæhhh! Så min ettermiddag er av den snølette typen, og nå drar jeg straks på korøvelse. Ha en fin hvit kveld videre!

  Liker

 2. toveview: Har en del slekt og venner der oppe – så vi har fått noen herlige rapporter om skøyteføre, er vel ikke akkurat noe å trakte etter det heller. Huff. He he, nei det var jo som nevnt ikke første koppen – og det er vel bare en av utrolig mange artige småting i hverdagen ;-)) Kos deg på korøvelse, selv sunget aktivt i mange år. Begynner å bli noen år siden nå, men lell da :-))

  Liker

 3. Hei, må nå flire litt av galskapen 🙂 Ja, pleier jo ofte å snø riktig så mye her i Tromsø også, så vet hvordan det er. Vinteren her har så langt vært snøfattig, og håper ikke snøen kommer dalende ned i april. Vært et par år jeg minnes vi hadde over 2 m i april, og da bare vet man at våren helt utgår. For da når snøen forsvinner, da er det grønt, så jeg håper at om det snør mer, så skal den komme nå. Vi er dessuten bekymret når vi har så mye godt vær nå over hvordan sommeren vil bli. Aldri et godt tegn her nord med så mye godt vær for tidelig.

  Liker

 4. fjellgeitbundingen: Så godt å høre :-)) Må ha det moro jeg. Legg gjerne til snap’en om du ønsker mer frisk ironisk galskap. Uff nei. Svogeren min bor i Tromsø, fruen er fra Tromsø, så vi er oppdatert på forholdene. Vi her «nede» er nok bittelitt misunnelige på dere nå – vi har deres «normale» vinter. Ligger rundt 2 meter. Får håpe vår og sommer blir lang, varm og god. Blir spennende å se hva vi får. Dette er ikke helt normale tilstander rundt her – men kan jo ikke annet enn å glise, orker ikke bruke energi på å irritere meg over det. Lager heller humor :-))

  Liker

 5. Hihi, ja må jo flire litt mer her. Du må virkelig bare nyte det eksotiske i det. Traff noen australiere på tur opp til fjellheisen i fjor, og de mente det var noe eget med norsk snø. At den var spesielt god. Hihi, de hadde vært i alpene med mer. He he, og jeg tror snøen der sør er like god som snøen her nord ;D Generelt trodde jeg snø var snø jeg, men samene har visst 50 ulike ord for snø eller type snø, har jeg hørt, så he he er sikkert litt mer avansert enn som så. Og du, det er IKKE mye snø før du gir opp å måke den og bare sørger for å grave fram dør og vindu for å holde brannutgangene fri og kom på noen trøstende ord til: Det blir sommer hvert eneste år 🙂 (ja, iallefall grønt). Send gjerne litt snø hit om du blir altfor lei. Her er for skarpt skiføre og for hardt i slalåmbakken etter min smak 🙂

  Liker

 6. fjellgeitbundingen: He he. Helt klart :-)) Har nok mange ulike navn på snø her også ser du, kram, løs, is er jo de «overfladiske» så har en råtten snø uttpå våren. Ja, mildt sakt kjær snø har også mange navn. Nå er vel ikke snøen riktig så kjær lengre, men ser fortsatt det humoristiske i det :-)) Sommer blir det, men om det blir før eller etter Olsok er mer usikkert 😉 ha ha. Går det an å mobilisere en fraktordning så er resten helt greit. Så greit at det passer allerede i mårra 😉 he he he.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s