Ufyselige mengder del 1…

(Antar at det blir en del 2 smått om senn)

Hei hei og god ettermiddag 🙂

Jeg tør påstå, at vi nå er lei. Lei snø. Lei hvit utsikt så langt øyet ser, lei trysilskuffa og spaden. Fresen er vi ikke lei – for uten den. . . . Det har kommet meningsløst mye snø de siste dagene, og det ser kun til å fortsette. Men. Denna frua prøvde å gjøre så vel. Vel vel.

Da gemalen tok fatt på runde to uttpå her, noe jeg ikke makta med denne skralle skrotten – så skulle jeg ta en runde på kjøkkenet. Som sakt så gjort. Mens jeg satte på en ny runde kaffe, rydda opp etter lunsj og litt sånt annet, jeg mener vi produktive hanskes vel godt med multitasking i det uendelige når vi først setter i gang?!

Gemalen er så flink til å sette igjen kopper med en ørliten skvett kaffe i. Noe som pleier å gå meg flere hus forbi. Vel, i dag hadde han ikke satt igjen en liten skvett. Halve koppen, minst. Jeg grabba tak i koppen, vipps den rundt i en «slopestyle» ukjent nummer, og skvælpa alt sammen utover i maskina og gulvet. Jada. Jeg så litt på snowboard i ettermiddag. Men jeg kom i mål, tok bare litt lengre tid – men jeg tror jeg greide en sur fjerde plass i dag.

Blei ikke bedre da gemalen kom inn igjen, satte seg ned litt, pusta godt ut. Fikk slappet av og roet seg helt ned. Det var kanskje i det dristigste laget, for da han omsider skulle ha på seg tøfla, så var han stokk stiv i beina etter denne 10000 meter?n ute.

 

«Kan ikke du hjelpe meg litt a»

– Jo kjære…. Klart jeg kan.

Satt å kikke litt på sport da, ute samla det seg opp igjen. Så siden gemalen skal på nattevakt, så tusla han i sin seng, mens jeg?! Sovna på sofaen…

Nå tre kvarter seinere er vi godt i gang med å spole det hele tilbake til start. Det må nesten bli en runde til med måking i løpet av kvelden. Unner ikke gemalen å komme hjem til samme kasus som vi våkna opp til i dag, det er rett og slett ikke moro det – å gå å legge seg når en veit at arbeid venter. Så. Denne frua må nok ut å leke litt i snøhaugen i løpet av kvelden. Rekker det nok før curling?en i natt. Huffameg. Følg gjerne bloggens Snapchat for delkapitler mellom innleggene her 😉

Håper din ettermiddag er av den snølette og fine typen.

 

jernbanefrua.com

som, som, som…

 

10 kommentarer om “Ufyselige mengder del 1…

  1. fjellgeitbundingen: Så godt å høre :-)) Må ha det moro jeg. Legg gjerne til snap’en om du ønsker mer frisk ironisk galskap. Uff nei. Svogeren min bor i Tromsø, fruen er fra Tromsø, så vi er oppdatert på forholdene. Vi her «nede» er nok bittelitt misunnelige på dere nå – vi har deres «normale» vinter. Ligger rundt 2 meter. Får håpe vår og sommer blir lang, varm og god. Blir spennende å se hva vi får. Dette er ikke helt normale tilstander rundt her – men kan jo ikke annet enn å glise, orker ikke bruke energi på å irritere meg over det. Lager heller humor :-))

    Liker

  2. Hihi, ja må jo flire litt mer her. Du må virkelig bare nyte det eksotiske i det. Traff noen australiere på tur opp til fjellheisen i fjor, og de mente det var noe eget med norsk snø. At den var spesielt god. Hihi, de hadde vært i alpene med mer. He he, og jeg tror snøen der sør er like god som snøen her nord ;D Generelt trodde jeg snø var snø jeg, men samene har visst 50 ulike ord for snø eller type snø, har jeg hørt, så he he er sikkert litt mer avansert enn som så. Og du, det er IKKE mye snø før du gir opp å måke den og bare sørger for å grave fram dør og vindu for å holde brannutgangene fri og kom på noen trøstende ord til: Det blir sommer hvert eneste år 🙂 (ja, iallefall grønt). Send gjerne litt snø hit om du blir altfor lei. Her er for skarpt skiføre og for hardt i slalåmbakken etter min smak 🙂

    Liker

  3. fjellgeitbundingen: He he. Helt klart :-)) Har nok mange ulike navn på snø her også ser du, kram, løs, is er jo de «overfladiske» så har en råtten snø uttpå våren. Ja, mildt sakt kjær snø har også mange navn. Nå er vel ikke snøen riktig så kjær lengre, men ser fortsatt det humoristiske i det :-)) Sommer blir det, men om det blir før eller etter Olsok er mer usikkert 😉 ha ha. Går det an å mobilisere en fraktordning så er resten helt greit. Så greit at det passer allerede i mårra 😉 he he he.

    Liker

Kommentarer er stengt.