Nei har-u sett..

God kveld der ute, håper du har en fin kveld 🙂

 

Her har gemalen reist på nattevakt, og jeg?! Tjah – det var nå enda litt mer snø å boltre seg i her da.

 

Er ikke du smålei av å se en liten del av gårdsplassen vår, så nærmer jeg meg så smått å si at jeg er lei hele 😉 he he.

Men nå sitter jeg og Ludvik her ute på trappa og kan nesten ikke tru det vi ser. Er det… er det virkelig??

 

Jaggu er det opphold…

«Åh kjære vene, la det vare……lenge»

 

Det har ikke vært rom for nesten noe som helst annet enn snø disse dagene her, altså – en velger det jo selv, en kan jo lokke øya og «la det stå tel» men det blir jo så ugreit å gi blanke, når det detter ned så mye i slengen. Nå har det jo mer eller mindre snødd siden torsdag.

 

I mårra er det spådd opphold og sol, og den dagen – ja den skal nytes til det fulle. Ja om det slår til da. Tør vel ikke konstantere det før jeg er på beina. Men blir det som spådd så skal vi utafor gårdsplassen en tur, kjenner faktisk at det skal bli veldig godt. Se på no anna, møkkete snø kanskje?! Ha ha.

 

Husker jeg ikke feil så er det bronsefinale for mix laget vårt i Curling i natt, og siden jeg sovna så godt på sofaen i ettermiddag – så regner jeg med at jeg skal greie å få det med meg. Krysser alle labber og håper på edelt metall 🙂 Curling er en av mine innertiere innen sport. Har flere altså, trangt inni innertier?n, men alt til sin tid som det så fint heter.

 

Håper du har hatt en super dag, i en snøhaug, eller uten 🙂 og at natta blir av det gode slag.

 

Jernbanefrua..

som håper på morgensol og sorgenfri.

#humor #ironi #curling

 

6 kommentarer om “Nei har-u sett..

Kommentarer er stengt.