Opphold i brøtte…

En riktig god morgen til deg der ute 🙂

Her ble natta lang, fulgte bronsefinalen med falkeblikk – men det ville seg ikke. Så bra ut en stund, men dessverre. Den sure 4 plassen er sikra. Det edle metallet gikk til de Russiske deltakerne. Så nå er det bare å krysse alle labber for curling gutta våre – som skal i aksjon allerede til natta. Dette blir lange uker kjenner jeg. Nok om det..

Dårlig snap bilde – men jeg fikk altså en «mager» trøst..

En ny dag er nå i gang – og… «trommevirvel» det snør i k k e! Det E R SOL! Jeg er i ekstase, Ludvik er fornøyd. Han er i skrivende stund i full gang med å sparke snøen utover igjen…..! Gemalen sover tungt ut etter nattevakt, vel vitende om at det her ikke må måkes med det første han står opp. For en utsøkt glede 😉 og enda bedre, med null måkings i vente ligger det an til en tur ut i byen. Helt riktig, ferden går ut til nærmeste by.

Vi nemlig få handlet litt etter sjauen Ludvik hadde forrige uke. Han var nede for telling med en omgangssyke på lik linje som andre menn får det. (Kniiis) Så vi så oss rett og slett nødt til å kaste gulvmatten i gangen. Materialet i den, sammen med ekskrementene var ingen heldig kombinasjon å få reint. Lukta satt og sitter. Heldigvis greide jeg å få reint resten, de andre tepper og matter. Sier meg fornøyd over å ha lært en hel del mens jeg jobbet i renholdsbransjen, i sin tid…

Men uansett da, så er det er fryktelig dumt å mangle den i gangen, med og i all denne snøen, så det er bare å beklage – men her tråkker vi nå regelrett på, forrige ukes nyheter. Skal ikke nevne navnet på avisen, det er nesten for ille. Nesten litt sårt. He he. Skal bli godt å få en ny matte i hus. Tar seg og bittelitt bedre ut.

Så til da håper jeg du har og får en fin tirsdags formiddag 🙂

Jernbanefrua..

som liker å tråkke på no mer meningsfullt 😉

#vinter #sol

10 kommentarer om “Opphold i brøtte…

 1. Ei_heks: Hihi. Nei stort sett greier en jo å vaske de. Er ikke noe godt når våre kjære pelsvenner blir syke. Ludvik hadde heftig omgangssyke i 5 dager, og da var den matta så gjev – og med det så æsj. Vaska den jo, ser rein og fin ut, men lukta har satt seg sååå godt sammen med materialet matta inneholder – så vi skal nå snart på vift etter ny ❤ Håper det går litt bedre med deg nå?! Føler så med deg, vært igjennom det 3 ganger før. Hver gang tenkte jeg/vi at dette orker vi ikke en gang til, men det er så hjerteskjærende stille uten. Første gangen tok det 36 timer. Trøsten er at de har det bedre, tross alt. Det er vel det mest kjærlige man kan gjøre når det drar seg til ❤ Men over til matter, det blir nok fler, gemalen kommer til å få problemer med å bære 😉 kniiis. He he.

  Liker

 2. En gang jeg kom hjem hadde potebarnet blitt syk etter å ha spist et oppsamlingspair som trekker til seg blodet i pakker med kjøtt. Lang historie, men det var bedervet og glemt. Hele huset stinket helt ubeskrivelig. Takk og pris for at alt kom opp/ ut, for da ble hun ikke alvorlig syk. Beskrev hele elendigheten i mai under «Hverdagslykke 2». Da måtte hele teppet som lå under stuebordet vekk. Jeg klarte å stue teppet i søppelsekker uten å tilføre eget spy til både det ene og det andre som min vakre hadde etterlatt seg. Det var ikke verst til å være meg. 😀 😀 😀

  Liker

 3. Ei_heks: Oj da. Ja det blir noen historier med pelsvennene. Vi har ikke teppe under salongbordet lengre. Det er et savn, men det får så være for en stund. Kan vel kanskje prøve igjen snart 😉 blir så dyrt å holde på sånn. He he :-))

  Liker

 4. Frøkna mi er veldig flink til å si ifra og jeg var normalt veldig flink til å holde henne unna søpla. Hun var en mattyv av dimensjoner. Og det var jo ikke alt magen hennes likte. 😀

  Liker

 5. Ei_heks: Ser den ja :)) Matvrak er denne her også, men stjeler eller forsyner seg på egen hånd gjør han ikke, jobba mye med sånne ting, de er noen luringer likevel 😉 Veit så godt, men så er de jo «barna» og 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.