Litt av en shopping runde….

(Null nix sponsa, gratisreklame her altså – for ordens skyld)

 

Heisann 🙂

 

Da er vi trygt hjemme igjen etter ei litta (stor, lang og bred) shoppingrunde. I dag har vi altså vært i vårt ess, og fått unna oss ting bare vi kan greie å utsette så lenge, kanskje… Vi kommer høyt oppe på lista hvert fall.

 

Vi starta nemlig med et aldri så lite stopp hos snøfresermannen. Han har såkalte brekkpinne, bolte dingser til snøfreseren. Vi hadde ikke. Detta kan ikke jeg noe med, men det jeg veit er at den første røyk for litt over 3 år siden. Og den andre vandret hen i går. Det hørte jeg faktisk. Ikke bolten, men gemalen – og da greide jeg å gjette meg til situasjonen.

 

Gemalen var veldig fornøyd med at vi endelig greide å stoppe der. Han var villig med meg i hver eneste butikk, og så fort det passa kikka han på bolte dingsene, og fortalte meg at nå var det i orden. Dette er helt vanlig humor hos oss. Når noe har tatt så lang tid at det nesten skulle stått i «Guinnes» så forteller vi hverandre om det.. Mange ganger.

 

Når det var fiksa, det er jo det. Så reiste vi innom SparKjøp. De har nemlig en kampanje pågående. Yey. Kampanjer man kan tjene på er bra. Var helt sikker på at denne kampanjen gikk meg en skyskraper forbi da jeg har venta så lenge. Men det gikk det, de hadde igjen maskin og kaffe. Riktig. Kjøper du 10 poser kaffe hos dem – så får du med maskinen til kaffeposene.

 

En Senseo et eller annet doning som presser svart nyyyydelig kaffe ut av to små kran ting. Vi må videre, så maskina kommer jeg tilbake til seinere, men før jeg forlater Sparkjøp, så vit at de også har:

(Bare nevner det i snøhaugen her)

 

Uansett, vi velta altså ut av butikken med en pappeske og en bærepose med kaffe, fikk det baki bilen min og dura videre. Vi skulle til Europris. Det var akkurat her jeg blei ørlite forvirra.

Slo det fra meg og gikk inn. Vi fant tepper, og en del annet mens vi pratet bittelitt om noen brekk pinne, bolter til snøfreseren – vi har jo ordna det ja, og forlot åstedet uten å nevne at vi i morgen er halvveis i februar……

Derifra skulle vi på matbutikken og hjem. Så da jukser jeg litt og får oss hjem…. Boltene er med….

Lite nytt under solen her, men ute på terrassen hadde det visst skjedd noe. Gemalen har fått besøk?! Ser dere det vi så?! Sitter det ikke to fagre damer der ute og venter på kaffe?!

Kaffe ja. Klart det. To sekunder, skal bare skjønne maskina først…

Hva er det med bruksanvisninger?! Eller det vil si – hvorfor er det så veldig upopulært å lese dem?! Glemte igjen hodet mitt i byen, og prøvde å snurre i gang to kopper nydelig kaffe med en gang. Det var visst en skylling det – i følge maskina. Smakte snodig – og var iskald. Var da vel ikke en iskaffe maskin?!

Vakkert. De to tingene sammen skal gjøre hverdagen helt herlig. Kniiiis.

Spør oss ikke om alt dette er godt enda, men de er i skuffen – alle sammen, håper ikke vi blir skuffa.

 

Dette er den første kaffemaskin vi har, utenom Moccamaster?n da. Men vi har lenge hatt lyst på en slik en. For med en som jobber skift, så ønskes det kaffe i bilen, og eller frua vil ha en kopp og ikke ei kanne. Å trakte halve kaffekanner blir ikke godt, prøvd de mest tenkelige og utenkelige måter. Like tynt blir det. Pulverkaffe er heller ingen innertier her i hus. Så en sånn maskin vil på sikt gjøre ting rosenrødt. Vi venta bare til det dukket opp en rimelig variant. Og denne fikk vi 🙂 (mot da å kjøpe 10 valgfrie poser kaffe til den – som man jo må ha uansett)

Vi trakter en kanne om dagen, og den skal da holde til alt sammen. Det mangler som regel en eller to kopper for å være enig med meg selv om at ei kanne holder, men to kanner blir for mye når han jobber. Bla bla bla… Hehe.

Ikke helt Moccamaster, men var slettes ikke verst. Kan bli vant til dette her. Funderer enda på om jeg vil ha den nede på kjøkkenet – eller oppe i den nye andre etasjen. Hele dens formål er å forsyne oss, folket med den koppen som ikke Moccamaster trakter. Enda ikke ferdig med den maskina?! Jo nå så… Kanskje. Får se.

Mens jeg (jada) fikk til to kopper kaffe, så spurte jeg hvordan det sto til med de brekk, pinne, bolte dingsene – og det er fa mannen fyker opp og prøver å huske hvor de ble av. Sukk altså. Her har vi prata om dem rundt halve byen, og når jeg, frua vil se på de. Nei da er de vekk. Antakeligvis ligger de igjen i bilen min 😉

Håper du har en fin ettermiddag. Skal det være en kopp kaffe?! Gliiiiis 😉

Jernbanefrua..

som mest sannsynlig burde leite etter flere bolter?!

#ironi #selvironi #kaffe

 

4 kommentarer om “Litt av en shopping runde….

Kommentarer er stengt.