Hobbiser..

God kveld der ute – håper den er god 🙂

Etter jeg fortalte at jeg vil prøve å slå sammen bloggene fikk jeg gode tilbakemeldinger på at det var en fin ting å gjøre. Flere ville gjerne via meldinger gjerne se noe av det jeg holder på med – og det er klart du og du og du skal få se det Bare koselig å dele litt. Men etter noen år har det blitt en del, så har komprimert ned til 9 bilder i ett. Ellers ville dette her tatt ei stund 🙂

I tillegg til disse to hobbyene du ser litt av her, så leser denna frua mye.

Så fort gemalen er ute av huset finner jeg frem en god bok. Nytter jo nesten ikke å få lest når han er hjemme. Han er ingen lesehest, og sitter han inne – mens jeg leser, ja så kjeder han seg han da. Det er ca DA han vil prate. Da skal vi løse verdensproblemer ut av en annen verden. Ja til og med eventuelle utfordringer vi ville fått – eller tenkt ut sjøl tilknytta en konfirmasjon som er om 4 ÅR, kunne han sikkert begynt å snakka om, fordi det er kjedelig når jeg sitter helt stille med en bok. Han er ikke vant med at jeg sitter stille, og ikke sier noe. He he he. Det virker ganske innlysende.

Skjønner du?! Jeg leser når han holder på med noe! Når han er ute, på jobb, sover eller holder på med sin hobby – som jernbanefolk er hans hobby naturlig, eller unaturlig nok Modelljernbane. Eget rom over garasjen. «Tuuut tuut» Vi digger det! Jeg som 5’te generasjon innen jernbane måtte jo bare finne en kar av samme «familie» noe annet hadde neppe funka 😉 he he he…

Så her inne vil det nok dryppe litt fra alt sammen, når det passer seg 😉

Håper du får en fortsatt god fredagskveld mot natt.

Jernbanefrua..

som snart skal titte på film. Og krangle med bloggdesign. Et av to, hva som tar lengst tid 😉

#hobby #kort #glass #modelljernbane #jernbane #blogg

8 kommentarer om “Hobbiser..

Kommentarer er stengt.