Telle til ti, og fortsette til tjue…

God morgen dere, håper helgen har fått en god start, og at du er i gang med noe koselig denne lørdagen 🙂

Her ble det nok en gang seint. Jeg hadde planer om å se en film, men så langt kom jeg neiggu ikke! Jeg fikk det for meg, at jeg for aller første gang skulle ta en kikk på dette blogg designet. . . .

Det er nok ikke så vanskelig, hvert fall ikke for den som kan, og skjønner alle disse kodene. Men for meg var det, omtrent som å komme klinkende edru inn på et overfylt utested etter 01 på natta – og bli møtt av hele vennegjengen i fri flyt. Det seila bare rundt inni knotten.

Jeg ga opp for dagen litt over midnatt, og brukte vel en tid med å gå ut og inn igjen fordi jeg kom på noe som «aha» kanskje det var sånn.

Endte opp med å velge et forhåndslaget, og greide omsider å bytte farger på ett og annet. Jeg veit at jeg ikke er aleine, såvisst ikke. Vi er m a n g e som ikke har skjønt detta helt, enda, så det er en ærlig nok sak. Men jeg har ingen planer om å gi opp. Det er håp «in a hanging snore»

Samtidig kan vi bare forlenge håpet om vår. Konstanterer på mårrakvisten her – at det enda er ei stund til barbequen vår blir heit.

Så da fortsetter vi å glane på alle dessa andre, dessa med ringer på brøstet – som synes å ha funnet på noe moro med all denna snøen 😉

Ønsker deg en herlig formiddag.

Jernbanefrua..

som egentlig syns det er ok å sitte inne, når snøen er ute 😉

#ironi #design #blogg #ol

6 kommentarer om “Telle til ti, og fortsette til tjue…

Kommentarer er stengt.