Gjøre pek…

Hei hei og mårn mårn 🙂

Håper dagen og natten var av fortreffelig type – og at en ny dag virker lovende så langt.

Jeg kjente et bittelite stikk av barndommen tidligere i dag. Jeg sto opp, tasset ut på kjøkkenet, fant meg kaffe i koppen og rufsa litt i sveisen, ja sånn som mange fler enn meg gjør om mårran. Rister litt liv i manken. Og da kjente jeg det, og blei veldig veldig usikker.

Jeg hadde fått en kjempeknute nesten på toppen og litt til siden. Tankene kom. Barndommens altså. Jeg blåser jo i om det er ei litta knute på «tråden» i dette tilfellet er det bare å børste ut sånt.

(Sunday ja – men det snøøøør)

Men gjetordet fra da en var lita var, at fikk man knuter i håret – så hadde man vært trollete?! Altså funnet på noe spik?!

Kan jeg aldri tenke meg at jeg har. Hmm.

Mens jeg prøver meg på utagerende koking av egg, og kanskje ofrer dette med trolling en ekstra tanke, det betyr altså, i dengangens samfunn at en har gjort et pek, spik. Et hyss, ugagn – har ikke noe som helst med nett å gjøre. Men det er moro så lenge det varer. He he he. Litt av poenget er at den andre skal le, og ikke fly flint. He he. Så. Hva kan jeg ha gjort?! Hmm.

Lag deg en nydelig dag så lenge.

Jernbanefrua..

driver vel ikke med hyss sånn direkte?!

6 kommentarer om “Gjøre pek…

Kommentarer er stengt.