Det var den lørdagen…

Hei hei 🙂

Håper din dag har vært god. Her har den vært på det jevne en lat men fin dag. Som vanlig er lørdagen gemalen går på langfri helt flat. Og det er digg. Bare slappe av uten mål og mening.

Suse litt rundt seg sjøl, ta en tur ut – hjem igjen for å lage en god middag, så slappe av mot kvelden med noe fint på TV, eller en film. Igjen, helt herlig 🙂

Rusler bare pent innom for å si god natt. Nå skal senga finnes igjen, sove og vente på nok en fin dag. Det må vi tru det blir. Skulle nok likt å sitte oppe å se curling kamp (igjen) men jeg orker rett og slett ikke i kveld. Blitt noen timer mindre søvn denne uka, nok moro på tittekassa, så nå er det bare å logge av og finne dyne og pute.

Avslutter med et sitat fra Kjell Aukrust.

«Søvn er roten til all lakenvask»

Jernbanefrua..

som har fått alt for lite søvn denne uka. OL ass 😉

4 kommentarer om “Det var den lørdagen…

  1. livetmitt93: Det hadde jeg / vi. Stille og rolig. Blir litt sånn når gemalen har jobbet netter hele uka. Han er sliten, og det er som regel jeg også. Blir fort lange kvelder på «mor» når det blir helt stille. He he. Håper du hadde en kjempefin lørdag – og at søndagen fortsetter i samme gode :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.