Fant ut av det hele..

Hei igjen 🙂

Som jeg skrev før i dag våknet jeg med en skikkelig knute, eller «tugge» som vi sier – i sveisen – og at da jeg var lita ble jeg fortalt at når en hadde fått tugger i håret – så hadde man gjort et pek, altså vært trollete…

Kunne ikke helt skjønne hva jeg nå skulle ha gjort – om det er noe hold i det utsagnet altså, men så kom jeg på det. At det sikkert hadde noe med den kniven å gjøre.. Enda godt jeg slapp unna med bare ei lita tugge da 😉

Som noen av dere kanskje begynner å skjønne, så er jeg en smule klønete – eller hva skal jeg si?! Det skjer liksom stadig vekk et eller annet rundt meg, som helt ut av det blå ofte har noe med meg å gjøre også 😉

Som i går. JEG fylte oppvaskmaskina, meningen var å sette den i gang også, men i all mulig slags «skal bare» så ble ikke det gjort, så gemalen skulle liksom fylle på litt til han da, var sikkert plass til litt til… Så skriker han rett ut.. Et ordentlig smertehyl som bare urmenn får til fra det innerste av det innerste…

Jeg hadde satt en kniv med eggen opp i kurven, ikke bare en sånn spise middag kniv, den var like lang – men nærmest ulovlig spiss tupp og noe skarp… Jeg veit ikke helt hvordan han fikk det til, men totten hans var borti denna der, ikke litt borti – han forlenga totten litt et øyeblikk.. Og hyla da ut.. Jeg satt som en abbor på land å kikka opp fra bloggland – hva hadde jeg nå gjort?! Å joda, jeg kunne bare konstantere at jeg satte den kniven der, fordi JEG skulle sette i gang maskina rett etterpå – og JEG hadde planen spikra om at det også var jeg som skulle tømme den litt seinere…

Sånn kan det gikk, eller da ikke gikk. Og det skjer mye sånt rundt meg, oss. Daglig er det et eller annet, som i sta!

Jeg skulle som tidligere nevnt også forsøke meg på noen egg, koke sådan, og jeg tror jaggu at jeg skal hente madrassen min og legge den nedmed kjøkkenbenk og komfyr neste gang. Ja det blir tungt, og ja det blir ugreit å vandre rundt på kjøkkenet – men det blir mindre svinn av egg – og det er vel bra? he he.

Bare å sette i gang med vaskefilla, kan jo bare le av alt sammen – så med alt dette er det neimen ikke snodig at det skjer så mye «uheldige greier» rundt en heller?! Kan skje så mangt under en god latter 🙂 Men var dette her god nok grunn til å få ei tugge fra h**?! Jobba med den 20 minutter… Ja ja, nei jeg tror vel ikke noe på det, har vel bare sovet godt – var så trøtt i går, blitt få timer søvn og mange timer idrett denne uka, så måtte bare lade litt….

Til alle dere som var så snille å sende inn spørsmål – svarene kommer seinere i dag, skal snart sette meg ned og fullføre innlegget 🙂

Til neste – kos dere så mye som bare dere kan 🙂

Jernbanefrua..

som ikke kan la være, å bare….

#humor #ironi   

 

 

2 kommentarer om “Fant ut av det hele..

  1. Cecilie Therese Kristiansen: Ja det er helt tydelig det altså, nesten så en lurer på om ordtaket er sant. Jeg mener de eldste er jo tross alt eldst, og har vel hørt dette fra mennesker «bak» seg – så de vet nok hva de sier?! He he.

    Liker

Kommentarer er stengt.