Sånn må det bli…

Hei hei =)

Hvis noen lurte 😉

Kveldsroen senker seg, her også etter en over det jevne fin dag. Kvelden for min del har forsvunnet i og rundt hobbykvadraten, mens gemalen har fått med seg en seanse med «grønn plen minutt for minutt» en kamp med både rødt og flere gule kort.

«Sånn må det bli» sa gemalen halvveis entusiastisk når jeg spurte. «Har det først kommet et rødt, så blir det litt krøll, og da kan de gule ofte hagle etterpå«, å så skjedde visst. Jeg fikk bare med meg noen lyder nå og da, litt sang og annet skrål, jeg satt i min egen «boble» med et kort som ble ganske fint, om jeg får si det selv 😉 det kommer ut her en torsdag etter mottaker har fått det… Jeg bryr meg ikke en smule om f**ball… Jo, når det er barn som spiller, da kan jeg se på. Det kan være riktig moro å det. Men med og rundt det stopper det også..

Kampen er over, og det er snart kvelden også – vi skal forhåpentligvis komme avgårde tidlig i morgen, svigermor på Hedemarken roper, og hun skal få svar…bokstavelig talt fra skogen. He he, det er så koselig å komme en tur til svigermor, og jeg er sliten når jeg kommer hjem, nå skal ikke det så mye til i utgangspunktet – men vi har ganske lik humor, noe som gjør at timene flyr og lattermusklene får trim. Herlig.

Med disse velvalgte ord ønsker jeg deg en god natt med fine drømmer, uansett og åkkesom.
I morgen venter en ny dag, og den får vi tru starter med og i et smil 😉

Jernbanefrua..
Som ser frem til en humoristisk morgendag 😉

 

 

8 kommentarer om “Sånn må det bli…

  1. wenchepia: Takk for det :-)) Vi er på vei. Hei hvor det går :-)) Ja, jeg sitter på altså. Nyter sol og snøkledde trær 🙂 Håper din dag er god.

    Liker

Kommentarer er stengt.