G’moooorning…

Da er vi på «føtom» og i gang. Bildet juger, men det er en hel del lystigere enn hvit snø i alle fasonger og lite farger.

Enda ikke fått laget hverken snømenn eller islykter. Noe jeg har hatt gode muligheter for, men akk sann. Noe sier meg at jeg ikke har så himla dårlig tid heller, men skal se om jeg ikke får fanga inn noen ballonger i løpet av dagen.

Vi står på farten «oppover» til Hedemarken. Hvorfor sier vi (hvert fall vi) oppover. Det er jo ikke oppover. Mer bortover. I alle år har «vi» som vil si familien, slekt og venner sakt oppover. Går liksom ikke an å få snudd på det. Især ikke når mange av de som sier det faktisk oppholder seg der på fat basis. Så bær over med geografiske utskeielser. Eller kanskje de er riktige?! Nå ble jeg usikker.

Geografi er ikke min sterkeste side. Litt for mange av mitt «kull» med de samme utfordringer syns jeg. Men skylder ikke på noe annet enn, at det tross alt var artigere for oss, å sende kartene opp og ned på rullen over tavlen i klasserommet. Bare innrøm det. Det var litt gøy 😉

Uansett, som jeg nevnte i går kveld så skal svigermor få sust litt rundt seg selv, sammen med meg. Ja det blir gjerne til det. Når vi møtes er det bestandig flere ting som skal skje, ting vi har pratet om på telefon siden sist, og som er notert på lapp. For ikke å glemme noe av det, så er det iherdig multitasking minimum den første timen, sammen med kaffe og «biteti» (småkaker eller noe annet)

Og det er så gøy. Når to av samme slaget, på kryss av generasjoner møtes på den måten så blir det mye latter. Hun er en herlig eldre dame. En sånn fyrig og sprudlende dame – som det er umulig å ikke bli glad i Så det blir nok en ny morsom dag sammen. Selv om vi begge blir veldig slitne av det. Hun av ymse grunner, og jeg fordi jeg er kroniker. Det aleine er vel ingen opplagt grunn, men innholdet av ordet gir rom for å kunne si det.

Håper du har en fin morgen så langt, og at dagen blir god. Blir nok noen færre innlegg fra meg i dag, men får nok samlet opp noen velvalgte ord å servere til kvelds 🙂

Jernbanefrua..

som tut tut’er «oppover» snart 😉

18 kommentarer om “G’moooorning…

  1. Oppover og nedover ja. Det er rart det der, men vi sier det jo her også, på Vestlandet 🙂 Men det handler vel om hvor på kartet man skal…nordover eller sørover 🙂 I alle fall føler jeg det er logisk å tenke sånn 🙂
    Koselig at du har så god kontakt med svigermor 🙂 Jeg har i grunnen ganske god kontakt med min eks svigermor, altså mine barns farmor. Er veldig glad vi har klart å bevare en god tone, og har også feiret de siste to julene sammen 🙂 Min nåværende «svigermor», har jeg ikke møtt enda. Så henne kan jeg ikke si så mye om. Men hun bor langt herfra, så er vel ikke store sjansen for å møtes så ofte heller.
    Viktig å ta vare på de gode stundene uansett ❤

    Liker

  2. Eva: Ikke sant, er nok sånn vi tenker 🙂 Og resten er jeg helt enig i. Veldig viktig å ta vare på både mulighetene og stundene. Koselig å lese at du og har god tone med eks svigermor også. Veldig hyggelig når det kan være og er sånn :-)) Håper kvelden er god ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.