Lesehelgen…

Det er torsdag 🙂

 

Og som jeg nevnte før i uka så vil jeg tirsdager og torsdager flette inn et innlegg, som enten dreier seg om bøker, eller hobbyer. Siden jeg ikke kan vise kortet jeg har laget denne uka riktig enda – så blir dagens innlegg et ørlite innblikk i hva som skal leses i helgen, og som får sine omtaler neste uke.

Den første har jeg allerede nevnt en gang, kjøpte den forrige lørdag og har såvidt begynt på den. «Selve Livet» Det er samlinger av ekte historier. Rettere sakt 40 historier i en bok. Det ekte er noe jeg liker godt å lese, om dette virkelig er ekte, eller godt skrevet får vi nok aldri vite. Men gode historier er det. Og neste bok kommer i butikk 9.4. Det er altså en serie (hurra) det liker jeg.

Rett etter påske kommer altså bok nummer 2, så denne første er vel et godt forslag til kosebok for påskeuka? 😉 Skriver mer om den når den er ferdig lest jeg 🙂

***

Den andre som skal leses en av de første dagene kom i posten i går. Gleder meg til å kose meg med en ny førstebok. Denne virker ut i fra omslaget veldig følelsesladet tror jeg – og kan innbille meg det også. Kanskje også et forslag til påskelektyre?!

Disse to skal jeg altså kose meg med denne helgen, en eller begge får du lese mer om til uka, tirsdag og eller torsdag om du ønsker det 😉 Skal du lese en bok i helgen?

Seinere i dag kommer det noe helt annet fra meg igjen. Noe som går på hvor moro det er å vente tror jeg 😉

 

Jernbanefrua..

som er glad i bøker.

#Bladkompaniet #Egmont #serieromaner

 

10 kommentarer om “Lesehelgen…

  1. Cecilie Therese Kristiansen: Hvem av dem?! Den første i serien med ekte historier er i salg nå. Den andre – «Jordmor i Nidaros» kommer i mars :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.