God morgen…

🙂 sunshine 💕

(Håper det går an å bruke alle smileyes?! At de syns)

For meg så er det ofte sånn, at etter den søte…moro, kommer den suuuuure…..nedtur.

Så også denne gangen. Håper alltid at det ikke skal skje, prøver å unngå det, men går på ei litta smell veldig ofte. Etter en dag, som gårdsdagen så er dagen derpå ofte en del tyngre.

Nesten som å ha greid å nå en fjelltopp tror jeg, etter 14 dagers trasking i ulendt terreng, og uten noen form for trening i forkant. Klorer seg opp til toppen – nyter utsikta, helt til en innser hva en faktisk har vært med på. Lufta går ut av ballongen, og med et «svooooisssshhhuuuu» suser en nedover mot bakkeplan på null , hundre og flater helt ut.

Veit jeg ikke er aleine om hverken å ha det sånn, eller å ønske det dit peppern gror. Den som ikke har en slags fetisj, som går på smerte vil vel ha vondt! Sånn er det bare. Og jeg vil ikke ha au!! I vår familie sier vi nemlig bare «au» noe mer utbrodering behøves ikke.

Likevel er torsdagen i gang, og jeg skal gjøre mitt aller beste for å holde gliset’s bredde inntakt. Skulle jo likne seg om smilerynkene fikk ferie?! Nix. He he.

I dag skal denna frua ut en liten tur, snurre klesvask, lese blogger, bok og slappe av. Tror det blir en veldig fin dag likevel jeg.

Håper du har en knall start – på din dag 🙂

Litt seinere kommer torsdagens innlegg om noe annet, denne gangen blir det også et innlegg om bøker. Bøker jeg skal kose meg med denne hælja.

Enda litt seinere i dag, kommer noe annet 😉

Regner jo ikke med, at denne dagen går helt knirkefritt for seg heller. Det gjør de da skjelden. Men på et humoristisk vis og måte da om ikke annet.

Lag deg en fin dag så lenge 🙂

Jernbanefrua..

som pr nå krangler med en sokk.

4 kommentarer om “God morgen…

Kommentarer er stengt.