Norske byggeklosser en vinterkveld..

Heisann i kvelden 🙂

Tidligere i kveld leste jeg en anmeldelse av gamle byggeklosser vs de nye – filmen som er spilt inn noenlunde på nytt, og som kan sees nå.

Jeg leste at…..bla, bla….. «Ikke nødvendigvis til det bedre» og da smilte jeg litt… Helt for meg selv 🙂

Jeg kommer nok neppe til å se den, med mindre den en dag inn i fremtiden, når jeg eventuelt sitter i sølvgrå skinnende drakt – med antenne på hue og det ikke finnes noe annet å se på!

Fælt å se meg selv skrive at jeg forhåndsdømmer. Pleier ikke være helt meg. Men kall meg konservativ, kall meg gammeldags – det er uansett ord som når det passer – passer på meg.

Jeg kan ikke for mitt bare liv skjønne, hvorfor de gode gamle spilles inn på nytt, istedenfor å finne på noe eget, og angivelig mer tilpassa vårt samfunn istedenfor å endre på noe som allerede finnes!

Om det er samme tematikk er jo helt greit. Men å gi den nøyaktig samme tittel, og samme konsept syns jeg er teit!

Den fra fra 1972, er knall.. Den vokste på oss mens vi bygde huset vårt. For joda. Den er like aktuell. Vi skal bare ikke tro på det mer?!

Jess. Jeg fremmer de gode gamle Norske Klassikerne lenge før kopiene. Uansett og åkkesom. De vil jo til slutt gå helt i glemmeboka, om ingen børster støv av dem og setter litt fokus på dem. De er da faktisk ikke så utdaterte som vi angivelig skal tro, temaene er høyst aktuelle – da som nå!

Misforstå meg så rett som det går an. Jeg er veldig glad i humor, noe jeg er avhengig av, men syns bare det hadde vært bittelitt artigere – om filmen faktisk var ny 😉

Men ønsket var heller ikke at du skal mene det samme som meg, det er det nok ikke så veldig mange som gjør.. Har jeg følelsen av da. Helt greit det, det gjør meg kanskje unik?! Ha ha.

Se den og kos deg. Men ikke glem at det finnes en fra før, kanskje den er verdt å se også – om ikke annet enn for å sammenlikne?! 😉

Ellers er kvelden her stille og rolig 😉 he he he.

Jernbanefrua..

– som setter pris på nostalgien.

#film #Norskeklassikere

12 kommentarer om “Norske byggeklosser en vinterkveld..

Kommentarer er stengt.