5 mil i søvn…

God morgen der ute 🙂

I går kveld til middag satt vi optimistiske som få, å prata om den beryktede 5 mila, det er liksom det som gjenstår å se på – og noe av det vi vanligvis har pleid å få med oss. Har pleid ja, for som regel har det ikke foregått så mye annet akkurat den tida, så det liksom har fått stå på i stua, mens en flyr litt frem og tilbake.

Så alle tre var vi enige om at 5 mila skulle vi prøve å se. Skal sies at den samtalen foregikk før, lenge før vi fant ut når de skulle ut å gå denne «turen» det fant vi ved en tilfeldighet ut litt seinere, og det blei noen hyppige snap’er opp til mutter. Det er hun som er aller mest «ivrig» jeg har vel egentlig bare fått med meg curlingen jeg. Ikke alt av det heller, suser rundt med mitt og glemmer fort tv’n, samt at curlingen har foregått like mye midt på natta, tidlig morgen eller midt i noe annet.

Det sier nå også litt, om hvor mye vi ser på TV her i huset, når jeg kan fortelle om da gemalen skulle se en f** ball kamp sensommeren 2016. Han trykka og trykka på alle disse fjernkontrollene vi har, nix virk. Ropte på meg, men jeg fikk ikke på no TV jeg heller. Så kom jeg på å ta en kikk der hvor batteriene bor, og jammen. Der hadde batteriene irret fast, bare størkna gørr nedi der. Renhold og nye batterier tok hele første omgangen. Så vi sliter ikke akkurat ut knappene på kontrollene.

Uansett. Mutter gliste av klokkeslettet jeg knotta ned i første snap – antok at det nok kom til å bli nix aviser etc, men reprise på den damen. Jeg?! Jeg hadde jo tenkt til å prøve, om ikke annet enn for å kunne sende et glis til mutter i en snap mens hun ser reprise?!

Men jeg slo det helt fra meg. Sette på klokke, for å sitte å halvsove i sofaen mens disse atletene suser fremover på ski?! Hadde sikkert bikka til siden siste halvtimen, og med det gått glipp av hvem som vant likevel. Det likner meg. Så jeg regna og regner med at det der greide dem nok like fint uten meg?! Så…

Det blei ingen 5 mil på denna frua gitt.

Men nå er uansett og åkkesom en lørdag godt i gang, og denne skal nytes. Det skal snurres klesvask, og leses. Både fine blogger og bok 🙂

Håper du har en fin start på din lørdag?! Så du 5 mila da tru?!

Jernbanefrua..

som sov godt i 5 mil til 😉

8 kommentarer om “5 mil i søvn…

  1. wenchepia: Samme her og da vettu. Og det bittelille jeg kunne tenkt meg å se – det glemmer jeg. Så daså 😉 Nix opptak, rimeligst mulig ut i fra det at vi ser så lite. Ville jo da sikkert glemme å sette på opptak også. Og ratt å huske å se det som er tatt opp. Så ja. Det er det samme her. Bøker…. :-)) De stikker ikke av eller fullfører før meg 😉 Hehe.

    Liker

  2. Hehe så herlig. 🙂 Selv sto jeg opp kl 7 for å se, men gikk og la meg nesten med en gang da jeg så hvor langt bak de norske var. Da var det ikke så interessant lenger.:))

    Liker

  3. Garman: Det var jo og tanken, når jeg prøver å få med meg slike seanser, ja så går det trått. Men hvis jeg lar vær å se – ja da serru. Da blir det medaljer :-)) Fulgte curling gutta våre til håpet var «ute» så ikke siste kampen – og hva med den?! Den gikk jo kanon bra 😉 he he. Snodige greier.

    Liker

Kommentarer er stengt.