Ubestemmelige timer..

Heisann der ute ♥

I dag må jeg ærlig innrømme at det meste går litt på tomgang, sånn typ du veit det er både batteri og drivstoff – men hjula bare spinner. Humøret er på topp, men motorikken steiler, jeg vil og vil, men kroppen har rett og slett ikke lyst. Det kroppen helst vil er å finne nærmeste sofa og gå i hi til sola kommer tilbake. Den har nemlig ikke vært her i dag, snufs

Ludvik og jeg vant første runden likevel, så det ble en tur ut, ut i den frie natur. Vi har også kjørt tut tut til Europris, måtte jo bøte på skaden fra i går, når gemalen hadde lyst på noe smågodt, som ikke var der lengre 😉 Pussig det der.

Det med lyst altså, jeg hadde lyst på tirsdag, mens han hadde i går… Krise… Ja, det er smågodt jeg snakker om, typ nam nam – nei – når hue vil tolke koffert, da spiller det ingen rolle hvordan ting skrives. Da blir det sånn uansett. Men hvis jeg slenger på at jeg veit at sukkeravgiften har nådd horribelt nivå, da blei det kanskje lettere å forstå? Ha ha..

Så nå blir vel gemalen fornøyd kan jeg tenke meg, en pose helt for seg sjøl, det funker nemlig – vi har ikke lik smak på smågodt, ganske rake motsetninger der. Til fordel for begge to. En pose til hver, med ønsket innhold (håper jeg)

(Blitt så glad i denne te-lysestaken her altså, selv uten glass bolle til lyset. Blir glad av den)

Litt på siden av temaet kan jeg fortelle, at jeg snart er halvveis i boka jeg satte for plan å lese denne helga, tror jeg sparer resten til i morra, gemalen skal da på sistetur – noe som betyr at jeg har helt til over 23 i morgen kveld å kose meg aleine, men sammen med pelsklingen våres.

Men det er i myrra, hva med i dag, det er enda rundt to timer til gemalen er hjemme fra arbeidsdagen. Burde snurra mer klesvask, så det tror jeg bør foregå. Å sende avgårde gemalen på jobb uten sokker til uka vil jeg få igjen for, å vær du sikker på at sms`er fra tidligere kollegaer da vil hagle inn, så jeg setter i gang pailabbtrekkene jeg. Sokkevask altså! Men så, hva så?!

Kanskje jeg skal spille litt sims 4? hmm. To timer… Eller er to timer for lite kanskje?! Pleier jo å spille lengre når jeg først er i gang.. Først skal det lages fooolk, så skal det bygges huuuus, ja nei. To timer blir for lite. Tror heller jeg ender med å lese ut boka jeg, så kanskje det blir sims i hele morra isteden?!

Flere som har det sånn?! Blir jo aldri enig med meg sjøl på sånne dager, halve dagen går jo – uten at jeg egentlig har kommet i gang med noe som helst, men har fått tenkt på mye da. He he he.

Det som er helt sikkert er at klokka går uansett,
i noen tilfeller er jo klokka faktisk den eneste som har vett på å gå 😉

Håper du har en fin lørdag så langt, og at den fortsetter i samme spor =)

Jernbanefrua..

– som også kan greie å kjede seg litt..

10 kommentarer om “Ubestemmelige timer..

  1. Jernbanefrua: Så sant, tror de aller fleste har slike dager. Du hadde forresten en veldig fin blogg, du skriver veldig bra og designet ditt var kult 🙂

    Liker

  2. Iselin: Er nok med på å gjøre de kreative/produktive dagene bedre, så det får gå 😉 Tusen takk for det, koselig å lese. Er jevnt innom deg også. Av de samme grunner 😉 Syns vi er flinke jeg =)

    Liker

  3. Monica :): Det gjør jeg :-)) Spilt sims på PC siden sims 1. He he. Begynte å spille i 2002 🙂 Her også. Blogget litt fra under teppet her :-)) Håper du har en finfin kveld ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.