Da far hadde med lapp hjem til mor…

Heisann 🙂

Kvelden nærmer seg med skyhøye kneløft. En lørdag går mot kveld. Med alt det kan føre med seg?! Etter en noe laber ettermiddag, så fortsatte den med, en noe laber kveld?!

Gemalen kom hjem før sin tid, og var strålende fornøyd. Han kom opp den lille trappen med lette steg, Ludvik og jeg satt ute og ventet, og opp av lommen kom en lapp. Han veivet så glad og fornøyd med den. Dette var altså dagen. Da «far» sjøl skulle komme hjem med en lapp tel a «mor»

Han hadde skrevet på den selv, med det var undertegnede litt usikker. Eller noe mer skeptisk 😉 man husker jo alltids en og annen tvilsom lapp et par tiår tilbake. Så jeg kremtet nok et par ganger.

Men han bedyret, at selv om lappen jo er skrevet egenhendig, med sirlig pen håndskrift. Så var det som sto fra øverste hold.

Det var gledelige nyheter å få i heimen. Om jeg kan, burde og skal tro blindt på slike lapper?! 😉

Velger her å la tvilen komme tiltalte til gode. He he he. Så da ligger det an til hurrameghei og hurramegrundt til påske. Koselige nyheter en lørdagskveld hvor lette snøfjon legger seg som en dyne over sine «kamerater» likesinnede, eller hva man skal kalle det.

Sånn det ligger an nå så føles påske og påskeliljer og andre flotte vårblomster et stykke unna. Det er meldt kaldere. Ikke bare kaldt, men k a l d t!

Det er allerede kaldt. Så ull under og over, ligger nå spredt utover tørkestativene her. Vi liker ikke kaldt vi. Ludvik kan kanskje like kaldt litt mer enn oss, men bare litt 😉

Ja ja. Nei så det….

Håper du har en god, lun og hyggelig kveld der du er. Her blir det nå en fortsatt rolig aften, kanskje med noe å se på 🙂

#ironi #humor

10 kommentarer om “Da far hadde med lapp hjem til mor…

  1. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: Det er i alle fall et håp :-)) Ikke snakka så mye om det, er så mye snø hjemme, og enda mer snø borte. Ikkeno heldig for hoftene til Ludvik’sen. Så vi får se. Enda en måned til :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.