Da far hadde med lapp hjem til mor…

Heisann 🙂

Kvelden nærmer seg med skyhøye kneløft. En lørdag går mot kveld. Med alt det kan føre med seg?! Etter en noe laber ettermiddag, så fortsatte den med, en noe laber kveld?!

Gemalen kom hjem før sin tid, og var strålende fornøyd. Han kom opp den lille trappen med lette steg, Ludvik og jeg satt ute og ventet, og opp av lommen kom en lapp. Han veivet så glad og fornøyd med den. Dette var altså dagen. Da «far» sjøl skulle komme hjem med en lapp tel a «mor»

Han hadde skrevet på den selv, med det var undertegnede litt usikker. Eller noe mer skeptisk 😉 man husker jo alltids en og annen tvilsom lapp et par tiår tilbake. Så jeg kremtet nok et par ganger.

Men han bedyret, at selv om lappen jo er skrevet egenhendig, med sirlig pen håndskrift. Så var det som sto fra øverste hold.

Det var gledelige nyheter å få i heimen. Om jeg kan, burde og skal tro blindt på slike lapper?! 😉

Velger her å la tvilen komme tiltalte til gode. He he he. Så da ligger det an til hurrameghei og hurramegrundt til påske. Koselige nyheter en lørdagskveld hvor lette snøfjon legger seg som en dyne over sine «kamerater» likesinnede, eller hva man skal kalle det.

Sånn det ligger an nå så føles påske og påskeliljer og andre flotte vårblomster et stykke unna. Det er meldt kaldere. Ikke bare kaldt, men k a l d t!

Det er allerede kaldt. Så ull under og over, ligger nå spredt utover tørkestativene her. Vi liker ikke kaldt vi. Ludvik kan kanskje like kaldt litt mer enn oss, men bare litt 😉

Ja ja. Nei så det….

Håper du har en god, lun og hyggelig kveld der du er. Her blir det nå en fortsatt rolig aften, kanskje med noe å se på 🙂

#ironi #humor

10 kommentarer om “Da far hadde med lapp hjem til mor…

  1. Fotokjerring: Likte den veldig godt jeg også, håper det holder helt ut 😉 1 april er jo også i påsken 😀 He he he. Neida, antar det går bra. Håper dere har en good kveld =) Det er vel fortjent.. Må lade opp til kulda 😉

    Liker

  2. Ohh herlig med fridager ❤ her begynner skolen eendelig på mandag etter vinterferie..hoho…klarer å vente ei stund på påske og ny skoleferie nå kjenner jeg 😉 hihi

    Liker

  3. Wenchepia: Blir godt det ja. Rom for å finne på noe moro :-)) Håper snøen er noe lavere når vi kommer dit, kanskje det tilpgmed kan bli moro også 😉 he he he. Ja det er «rart» det der. Det sa min mutter også. Jeg var lei for at ferien var slutt, men de eldre syntes visst det var greit?! He he he.

    Liker

Kommentarer er stengt.