Et høyt savnet trimkvarter..

Atter en gang kommer mandagen på oss som en snikende orm, jeg liker ikke ormer, eller slanger. Har slange skrekk ut av en annen verden, så da ligger jo også mandager tynt an i dette skriveriet.

Men, så grei som jeg er – så unner jeg også ormer og slanger livet, bare de holder seg langt unna meg?! Men det fungerer jo ikke med mandager. De kommer liksom enten man vil eller ikke de… Noen ganger 😉

 

(Siden jeg syns den Harry potter hatten er litt tøff, så ble det en skjermdump snap)

Mandager har det med å komme etter deilige søndager, har de ikke?! De kommer deisende ned i fleisen etter en herlig fridag, spiller ingen rolle hva den inneholdt, men det var en god dag, som avsluttes med å tenke over alle gjøremål den påfølgende mandagen… Ikke hver uke, ikke hver mandag, men en og annen mandag føles litt sånn. 

Denne mandagen var bittelitt sånn, men ikke helt ute av kurs heller, det er bare denna kulda som gjør denne mandagen av den leie typen. Som tidligere nevnt liker ikke kroppen min kulda, og nå er det visst nok av den. I går kveld passerte vi -18 her. Hittil har jeg ikke villet sjekke hva vi ligger på en gang. Men ulla er PÅ for å si det sånn, muttemor sjøl skal snart ut en tur, har en avtale et lite stykke unna, og dit må jeg bare komme meg – så da blei det tøy og bøy uten like her på morgenen.

Innbiller meg at jeg ser ganske så kjekk ut der jeg står, midt ute på stuegulvet i pyjamasen. Og sammen med en dvd fra et rehabiliteringsopphold for noen år siden ser jeg for meg, at mennesket på skjermen og jeg gjør disse øvelsene sammen. Litt sånn som trimkvarteret som gikk på tv for en del år siden.. Åååh som jeg skulle ønske det gikk enda! Det skulle gått NÅ, da hadde jeg ikke følt seg så ensom i dette her, da kunne jeg tenkt at vi var mange som «strakk opp benet litt, og hooooldt det» før vi roooolig slapp det ned igjen. Så kunne vil ruuuulle på både nakken og tåballene våre noen runder, før vi satte oss rolig ned og ristet løs. Mykere enn en hannkatt i parringstida.

Ja en kunne flire litt av det den gangen, da jeg enda var for lita til å skjønne ringvirkningen av slik akrobatikk foran fjernsynsapparatet en liten stund etter frokost. Men jammen skulle de visst, at jeg skulle ønske det kom på igjen asap! Noen som kan fikse det?! (gloriesmil)

Ja ja, det eneste jeg har lyst til å rulle på nå er pleddet, men det får vente til litt seinere. Opp, ut i kulda å gripe dagen =) Det er tross alt en veldig mager trøst, at det er spådd kaldere.. (iiik)

Håper du får en god en også så lenge.
Hvis ikke bilen vil i kulda?! Ta toget da vel..

Jernbanefrua..
– som syns det er i kaldeste laget..

10 kommentarer om “Et høyt savnet trimkvarter..

  1. livetmitt93: Godt med fri ja, når det er ønsket. Å avlyse skolen kun kort tid i forkant er vel ikke helt innafor?! Især ikke når du vil dit 😮 Håper du kan få noen svar på hvorfor det er så enkelt å avlyse. Huff. Håper dagen din blir kjempefin uansett og åkkesom :-))

    Liker

  2. Hmm….jeg synes egentlig ofte at mandagene er veldig bra jeg. Men det var før jeg fikk meg kjæreste i grunnen. For da grudde jeg meg max til helgen, hvor alle var opptatt med sine kjære, og jeg var mutters alene. Da syntes jeg at mandagen kom som en befrielse, og verden endelig kjørte i riktig spor 🙂
    Her snør det, så sånn sett en blåmandag etter en herlig helg. For nå har jeg jo kjæreste, så da har jo helgene blitt gull verdt ❤ Snøen, den ville jeg ikke ha. Så her skal snøen legge seg i et tynt lag, og så fryser det på. Akkurat som jeg ikke vil ha det. Kuldeperiode er greit, men uten det der hvite…….
    Håper du får en kjempekos dag likevel, unner deg bare alt godt ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.