Selve Livet, fristelsen fra virkeligheten..

En bok jeg har kost meg veldig med den siste uka. Den første i en serie utgitt av Egmont Publishing.

Om det virkelig er 40 historier fra ekte mennesker, eller om de egentlig er oppdiktet vet jeg ikke.

Men at 40 gode historier nå er lest har jeg ingen betenkeligheter med å si 🙂

Disse 40 historiene er hentet fra Ukebladet Hjemmet, et blad jeg leste etter mutter en god stund, men som jeg nå ikke har lest på flere år.

For deg som eventuelt likte og liker Hjemmet mye grunnet disse historiene så får du de altså i denne serien. Juhuu 😉

Jeg liker historier fra virkeligheten, få en liten titt inn i andres liv, en hendelse som for dem da eventuelt var så viktig at de valgte å skrive dem ned og sende dem inn for å komme ut på trykk. Får bare legge helt til side, at det kan være en og annen oppdiktet historie, det veit man liksom aldri helt – hovedsaken er at det er koselig å lese.

Neste bok med nye historier kommer rett etter påske. Jeg tror nok jeg skal kose meg med den også innimellom de andre bøkene som leses 🙂

#ukeblad #bok #egmont

Litt senere i dag kommer omtalen av første bok i den nye serieromanen «Jordmor I Nidaros» 🙂

Så ønsker du å lese noen ord om den, nå i forkant av utgivelsen så har du sjansen om noen timer 😉

Jernbanefrua..

15 kommentarer om “Selve Livet, fristelsen fra virkeligheten..

  1. Monica :): Koselig å sette seg ned med noe helt annet også. Korte fine historier. Noen liker man bedre enn andre, så :-)) Snart. Veldig snart ❤

    Liker

  2. TINA HALVORSEN: Fikk visst ikke sendt deg melding her, men boken jeg tenker på heter som nevnt «Sammen til det siste» =)) Deler nok den lille omtalen av den her inne på torsdag. Helt nydelig bok i samme sjanger som «Et helt halvt år» og de to etter den =))

    Liker

Kommentarer er stengt.