Om vi bare hadde husket…..

God dag der ute, håper du har en fin dag – lørdag så langt =)
Her er vi på beina, med god margin og flere timer på baken alle sammen, klare for en heidundranes dag, så å si 😉 Om vi husker det helt riktig så..

Veit ikke hvordan det er med deg/dere, men her er det nå hvert fall ofte sånn – at vi i løpet av ukas kjas og mas snakker løst og fast, rundt og om ulike saker og ting – som alt sammen ender opp i en stor eller liten haug av gjøremål for helgen?!

Ting vi kan snakke om mandag går vi faktisk optimistiske rundt å tror, at vi at vi greier å huske når lørdagen endelig kommer, sett at gemalen har fri den aktuelle lørdagen gjøremålene skal utføres da. Nå tenker du sikkert huskelapper, å joda, vi har prøvd huskelapper, notatblokk – til og med en sånn tavle man kan skrive med tusj på har vi. På den står det på 5`te året fortsatt: Huskelitse og et stort tegnet glis (riktig, det står ikke huskeliste en gang..)

Nå er vi der igjen, der hvor vi spør hverandre om det var et eller annet vi skulle gjøre i dag?! Var det noe tru?! Begge sjekker bøkene sine, den 7 sansen ingen av oss greier seg uten (?) men der står det naturligvis i n g e n ting, vi prater som regel om sånne ting når vi går kveldsturen med Ludvik, om lydnivået av snøen tillater en normal samtale da, og når vi kommer hjem igjen er vi jo helt enige om at vi skal huske det – men i og med at vi har pratet om det, blitt enige om at vi skal huske det – så er det ingen av oss som greier å holde den tråden lengre enn til døra er låst opp igjen etter turen. Slitsomt altså 😉

Trøsten må og bør være, at så lenge ingen av oss syns det var verdt en liten setning i 7 sansen, så var det mest sannsynlig ingen ting som var så himla viktig heller 😉 Og hvert fall ikke noe som ikke kan utsettes.

Om denne dagen brukes til å huske det glemte, eller glemme å komme på hva det var – så er det i alle fall lørdag. Det husker vi, og denne dagen skal nytes, om vi så ikke kommer på det før på mandag 😉

Håper du husker hva du skal i dag, og at du nyter dagen til det fulle – det skal vi, og det glemmer vi neppe =)

Jernbanefrua..
– Som bare vet at det er lørdag og helg..

12 kommentarer om “Om vi bare hadde husket…..

  1. annebe: Samme her, i år er jeg faktisk så priviligert at jeg har to for i år, og enda henger «løsøre» i lufta hos begge. Men men, det får gå =) Fått gjort litt som kanskje skulle stått på den lista 😉 Gir blaffen i resten – det er jo helg 😉 Nyt ettermiddagen ❤

    Liker

  2. Ei_heks: Herlig med sånne venninner, hvor man hele veien holder seg på samme «plan» =) Blir vel koselig å lade opp til morgendagen også, kose deg masse ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.