En trivelig kveld..

God kveld der ute, håper kvelden er god 🙂

Her er vi faktisk på tur hjem fra en veldig koselig ettermiddag og kveld sammen med svoger. Spist en deilig middag sammen og skravla oss hese 😉 Til opplysning så sitter jeg på altså, kjører ikke å skriver. Det er helt sikkert!

Når vi er vel hjemme igjen i snøværet så skal vi finne hver vår gromplass og sette på en film, flere uker siden sist vi slappet av med noe på plate nå, så det skal nok bli en koselig kveld også. Etter en lang dag på beina, med litt futt og fart fra morgenen av 🙂 (om du fikk det med deg i tidligere innlegg i dag) så skal det bli godt å legge beina høyt litt. Uansett, fikk bare lyst til å stikke nesa innom bloggland og ønske deg en riktig god kveld videre 🙂

Jernbanefrua..

som faktisk er litt sliten nå.

16 kommentarer om “En trivelig kveld..

Kommentarer er stengt.