Nattukas 5 raske elementer..

God kveld der ute =)

Du som følger snapchat`en til jernbanefrua vet nå at eggerøre er laget på ekte «fjernsynskjøkken» vis, både live og at jeg jukset litt. At den ble spist holdt jeg privat – men det var gjort på tre små minutter – så nå er jeg klar for kveldens moro… Moro ja, gemalen har reist på den første av fem nattevakter – så nå har frua «hjemmealenefest» som hu, eller jeg da kaller det.

Denne uka pleier å bli sen, det kan jeg bare innrømme med en eneste gang.. Når ikke gemalen er hjemme, og forsiktig maser om natta, soving og skal opp igjen i morgen tidlig, ja så glemmer frua både tid og sted… Enten sitter jeg med fjeset plantet godt ned i en bok, eller så ser jeg ett eller annet på en eller annen enhet.. Ja om det ikke er alt for mye reklame først – er det mye reklame før programmet i det hele tatt kan starte – så finner jeg fort på noe helt annet. Jeg misliker reklame når jeg skal se på et program..

Kort sakt. Nattuka til gemalen kan fort vekk inneholde disse 5 elementene..

1) At klokka passerer langt over skulle lagt meg, før jeg oppdager at…jeg skulle jo…
2) At jeg egentlig ikke får noe som helst ut av de timene.
3) At jeg får oppdatert meg på en serie, eller programserie jeg liker.
4) At jeg er like trøtt som gemalen lørdagskvelden.
5) At jeg får lest mye.. (eller et av de punktene under)
– laget flere kort
– gravert flere glass
– eller hørt mye høy og god musikk 

Ok, den listen kunne blitt lang, lengre og lengst. Sånn er det nok bare…

(Ludvik som liten valpis muttis sommeren for 2 år siden)

​Jeg har ikke så mange bilder på pc`en enda, fylles opp etter hvert som jeg skriver på bloggen. Må nok ut å ta noen ferske snøbilder snart 😉 skal i hvert fall få tatt noen når snøen begynner å «gå» det tror jeg blir litt av et syn…. Det mange kaller episk?!

Ja ja, konklusjonen her i brøtte (som betyr bakken) er at dagen har vært morsom og innholdsrik, slike dager liker jeg. Dager hvor det skjer ett og annet vi kan flire litt av. Gikk du glipp av dagens humoristiske soare, så ligger den rett bak på bloggen her.

Ønsker deg en fortsatt fin kveld..

Jernbanefrua..
– som lurer på hva hun skal begynne med først som sist i kveld..

14 kommentarer om “Nattukas 5 raske elementer..

 1. Monica :): Lager kort jeg, en av hobbyene mine det ❤ koser meg med det tidt og ofte :-)) Ha en herlig natt og god date med han Ole med umbrellaen ❤ (istedenfor de tre siste i alfabetet) he he.

  Liker

 2. Kjenner meg igjen i det å ikke komme seg i seng når mannen er på nattevakt…Sånn er jeg også…hihih OG jeg ser alle de «dame seriene» som han ikke liker….Kos deg med uken, og ha en god ny dag!

  Liker

 3. Etdiktomdagen: Det det går helt av seg selv det der, men nå håper jeg, at denne første var og ble den lengste 😉 Blir jo så trøtt av dette jeg også.. =))

  Liker

 4. Toini: Veldig godt å vite at jeg gikk er aleine, visste jo det – men ikke om noen andre heller =)) He he, ja det er stort sett det jeg gjør også, ser programmer, filmer og eller serier han ikke bryr seg om =) Og da går klokka. Den løøøper. Hjelpes.. Håper dagen din er god =))

  Liker

Kommentarer er stengt.