Klær bretter seg ikke selv..

Men gjett om jeg skulle ønske de kunne 😉

Her om dagen kom gemalen snikende så søtt bortom meg, jeg så for meg både kyss, klapp og klem så jeg viet mannen den hele og fulle oppmerksomhet. Så hvisker han søtt i øret mitt «kjære, nå er jeg tom for både sokker og undertøy»

At det går an vet jeg, men at det går an?! Har frua da vært på ferie? Hvor var jeg eventuelt, og var det godt og varmt der?! Nei, det var nok kritt hvitt, jeg kan i alle fall ikke huske at jeg har vært noen andre steder. Så jeg gliser tilbake og tusler inn på vaskerommet å snurrer i gang en runde med de savnede plagg. Mens jeg står der inne på vaskerommet sukker jeg tungt. Selv om veldig mye her i hjemmet er veldig moro – så er det ett rom som ikke har blitt noe gøy i det hele tatt, og det er vaskerommet.

Denna frua er helt elendig på å få vekk nyvaska tøy. Jeg er så flink så du vil ikke tro det en gang når det gjelder å vaske tøy. Ja sett bort i fra at jeg har glemt å kjøre et par runder med noe høyere temperatur så er nesten alt annet ajour. Men altså, selv om jeg er veldig flink til å få unna skittentøyet – så stopper geskjeften brått og brutalt i andre enden.

Akkurat som at den i andre enden er fast permitert, og det er ikke grunnet økonomi eller noe sånt, det er nok mer en naturlig avgang, klær bretter seg ikke selv – og det gjør visst ikke jeg heller. Og nå var jeg der igjen, hvor begge stativene var fulle av tørre og rene klær. Kreativiteten lenge leve, for jeg har alltid gardert meg med minst ett ledig stativ så jeg kan unngå å pelle ned det rene, ikke fordi jeg ikke gidder, eller jo – kanskje litt det og en dårlig dag. Men mest fordi jeg glemmer det, å står der midt på gulvet med hendene fulle av vått tøy – som krever sin plass.

Så da blir det fort til at jeg røsker ned fra stativene og hva så?! Jo slenger det på vaskeromsbenken.

Gremmes nesten ved å vise det frem. For derifra skjer det jo ingenting på en lang stund. Haugen bare øker, gemalen roper etter plagg han ikke finner, og vi må på jakt i haugen. Av og til får jeg ånden over meg, tar en haug og legger det på sengene våre. Derifra bretter jeg mitt og får det i skap og skuffer. Gemalen?! Han får beskjed om at senga hans er full av klær. Som regel tusler han avgårde og får det unna, men av og til glemmes det så det blir skuffet ned i fotenden fordi han må sove.

Men altså, det er han som har vært i militæret og kan brette veldig pent. La gå at han mest skrudde på biler, men han lærte mye om brett av tøy og slikt også. Faktisk ganske moro å se på når han bretter, når han bretter altså.

Det fine med dette her er at vi er ikke aleine om å ha dette som et svakere punkt i hjemmet. Er nok mange nedsyltede senger jeg ikke har sett oppigjennom årene. He he.

Men nå må det ryddes på vaskerommet. Og det skjer snart 😉 imens er kjøkkenbordet nå fullt av klær, mens sokker, undertøy, noen håndklær og kluter henger til tørk. Men hvor mange dager trenger de egentlig å henge der 😉 ha ha.

Jeg holder en knapp på helgen. Til helgen skal de vekk. Tror jeg 🙂 Hvordan ville det vært?! Herlig 🙂

Har du en sånn «nerve» i hjemmet?

Jernbanefrua..

som skulle ønske klær ordna seg selv 😉

#tøy #klesvask #humor #ironi

20 kommentarer om “Klær bretter seg ikke selv..

 1. Ann: He he, jeg mangler planen foreløpig – men det kommer nok, bare vi tar i et tak en god dag her 😉 Håper dagen din er god ja =D Kvelden også..

  Liker

 2. Monica: Klesvask er greit nok, men det hadde vært fint om klea greide å pelle seg ned av stativet og bort til klesskapene sjøl 😉 he he.. Kanskje det går an å finne opp en robot som tar dette her for oss?! He he =)

  Liker

 3. Hahah, å jeg kjenner meg så godt igjen. Vasking av klær går unna som bare det, men brettingen den er det ikke like lett å skryte av:-) ha en fin helg

  Liker

 4. CamyReed: Nei det er kjedelig altså, jobben er liksom gjort ved vask 😉 Men i dag var jeg så flink at jeg tror det nesten ikke selv. Ikke bare har jeg rydda vekk fra stativet på bildet – men nå henger det en ny runde der allerede. Hjalp det å skrive det av meg, eller var det bare et blaff?! hmm =)) hehe. Ha en herlig kveld og helg =)

  Liker

Kommentarer er stengt.