Tid for ommøblering…

Den siste tida har gått så fort, at det har ikke stått fremst i pannebrasken for å si det sånn. Men nå er den tida her igjen.

Tida jeg ikke er så veldig «fan» av. For meg synes dette som noe forb…. tull. Noe jeg kan forstå at de i Nord kan sette pris på, men her nedover ser jeg rett og slett ikke poenget med dette her. Og ikke bare det, men når dette her foregår, så er jeg litt sånn smårar i topplokket i flere dager. Ja, såpass at jeg merker det selv altså 😉

Det er igjen tid for å flytte klokka.. Det er det jeg snakker om. Natt til søndag skal klokka dyttes en time fremover.

Jeg var nok ei ganske lettlurt snuppe sånn før barneskolealder, kan strekke meg ut i første klasse. Men derifra begynte jeg å bli smart, og bare smartere 😉

Jeg hadde så langt krøllete hår, at jeg satt på det så sløyfen skled ut av posisjon og kjolen ble skrukkete.

Var nok akkurat så nusselig som en kan tenke seg, stille, litt sjenert, og lettlurt. Så lettlurt at mannen i et vennepar av mutter og fatter fikk meg til å tro at resten av elgen faktisk sto inne i rommet bakenfor. Jeg var til og med inne å kikka flere ganger da mannen sa at den bare gjemte seg når jeg gikk inn. Men der var det da ingen elg. Men hodet hang da på veggen å gliste til meg.

Så lettlurt at bestefar og fatter på hver sin måte hadde det veldig moro, med å fortelle meg at når klokkene skulle flyttes, ja så betydde det ommøblering. Da skulle urene bytte plasser. Det hadde kvinnfolkene bestemt. Javel?! Var ikke det mye jobb da?! De gamle slagurene veide vel litt?!

Gjett om de alle sammen fikk igjen på sin måte når jeg blei stor nok 😉 når sløyfen i håret ble byttet ut med «scrunchie» og kjolen med snekkerbukse. Muahaha.

Men nå er vi altså der igjen. Klokkene skal stilles, ikke nødvendigvis flyttes. Hvert fall ikke bokstavelig. Men jøss. Bokstavelig humor er herlig 😉🙂

Jeg liker det likevel ikke, har ikke noe lyst til å gå i «tåka» i flere dager. Ja jeg gjør faktisk det jeg, den timen den gjør noe den. Mest denne veien her. Den mentale biten er nok veldig rutinepreget. Mange som meg der ute, skremmende mange – tenk om det å flytte rundt på klokker faktisk går på sikkerhet løs 😉 he he. Kunne vi ikke få slippe dette her?!

En stille bønn, kan det gå i krøll så skal vi ha det. Kniiis.

#sommertid #blogg

10 kommentarer om “Tid for ommøblering…

 1. Isj, ja det ante meg det var nå i helga. Liker ikke klokkeflytting jeg heller. Iallefall aldri på våren. Ingen forskjell om man bor i nord.

  Liker

 2. Anonym: Nei det er vel egentlig veldig liten forskjell =) Men det er vel noe vi bare må akseptere, til det «høye herrer» finner ut noe vi andre vet, at det bare er mas 😉

  Liker

 3. Jeg er enig med deg…men sliter ikke så mye med det lengre…Men syns det er unødvendig…Du må ha en god kveld! og nyt at alt er som vanlig i kveld…

  Liker

 4. Toini: Syns det er verst nå, når klokka stilles en time tilbake, går litt i ørska noen dager. Litt lettere andre veien =)) Nyt kvelden du også =)

  Liker

Kommentarer er stengt.