En altoppslukende serie..

Hei i kvelden.

Håper dagen din har vært god 🙂

Her har den egentlig bare vært rotete, igjen. Jeg vet fra før av, at jeg ikke egner meg til å ha god tid. Enda det er det aller beste for meg. Pussig nok.

Enda så lite sol det har vært i dag, så har jeg ikke fått gjort en brøkdel av det jeg mente. Kvalitetstid, eller egentid om du vil er altså så gull. Men det går ut over noe, og nå har skipet seilt avgårde for i dag….

Du kan vel neppe gjette, hva jeg fant å se på nettet i dag?! En serie jeg så litt sporadisk på, siden mutter så på den, da den gikk. Javisst vi snakker flere tiår tilbake. Og jeg?! Jeg tror jeg trenger en liten rundt hvit en. For tror du ikke jeg har surret vekk hele kvelden med å se på «Dynastiet»?! Å joda. Fra start. Episode 1….. Av montru hvor mange. Hjelpes.

Da kan det ikke gå bra da 😉 Jeg var jo for ung til å skjønne alle de intrigene den gangen, så det var da som pokker at jeg skulle finne den NÅ! Jeg var en av dem som ikke orket å se alle episodene av hverken «Lassie» eller «Skippy» jeg begynte å gråte. Det ble heller å se «A-Team» det var tøft. Men «Dynastiet» den trodde jeg ikke ville komme, men jeg er vel bare noen år eldre enn mutter var – når den gikk.. Så da er det vel ikke så galt likevel?! He he.

Intrigene er vel reelle nok. Mange av dem forekommer vel i dag også. Det er det som er det fineste med eldre serier og filmer. De går ikke av «moten» de blir liksom ikke helt for gamle. De blir klassikere. For evig stappet inn i hjertene til de før oss. Hvem har vel ikke hørt om «Krystal» og «Blake» oh myyy

Men ærlig talt. Hadde ikke min familie likt de gode gamle, så hadde jeg neppe trykket på play før i dag. Sammen med et fat med råkost, forsvant min ettermiddag i et jafs. Nå er gemalen snart hjemme igjen, episoden står på pause – det kan bli krasj her. Ha ha ha. Veldig krasj. Gemalen vil neppe se på dramaet som foregår på skjermen jeg ser på. Men hva med resten av påsken?! Kjenner jeg får en bekymret nyve i pannebrasken.

Påsken, den har jo ikke begynt ordentlig en gang… Skal jeg sitte med tørkerullen i hele påsken, mens svigermor svinser og svanser rundt meg?! He he he. Å nei da. Jeg bare tuller.. Skulle tatt seg ut. Retter litt på genseren min her nå. Er tydeligvis ikke helt enig i mitt eget utsagn. He he. Fortsatt bare tull… kremt. Men poenget, nå er jeg stiv og støl. Jeg kan nesten ikke fatte at det går an, å sitte så klistret til en skjerm i mange timer – som mange gjør i dag. Jeg kan ikke gjøre det, så enkelt er det bare. Jeg må opp å gå, tusle litt, sitte ned å kikke. Tusle, kikke….

Men men, all ære til de som får det til. Blir nok bra alt sammen 😉

#dynastiet #klassiker #tv                  

8 kommentarer om “En altoppslukende serie..

  1. Jeg så på Dynastiet en sjelden gang. Men det var jo sånn at om du så en gang hver fjortende dag fikk du med hovedhandlingen. 😀

    Liker

  2. Ei_heks: Tviler ikke. He he. Det samme var/er det med «Glamour» 😉 kniiis. Det orka jeg ikke se engang. Men mange gjorde. Jeg syns det var moro med en titt pÃ¥ Dynastiet. Blir nok mer tittings i kveld :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.