Vår påskeaften. Del 1..

Da er den her, påskeaften – i dag skal høna slippes fri, eller var det en annen dag jeg tenkte på da kanskje. Nei det er da vel påskeaften. Store hønedag 😉 skal spørre gemalen jeg, for sikkerhets skyld. Han påstår at han har greie på, høner og kyllinger å sånn. Jeg holder munn. Vil nødig blande meg inn i en manns betraktninger på den biten 😉

Men det er uansett påskeaften. Og i dag skal vi igjen kose oss. Siste hele dagen sammen før svigermor skal hjem. Det går så foooort. Tida, især når en har det moro.

Ute har det tinet godt disse dagene. Min spraylakkerte vår har snart sildret avgårde, og ut i gaten – skapt undring for de til fots. Hvorfor i alle dager er kanten turkis??! He he.

I dag tenker vi oss ut på vift en tur, så skal vi grille litt midt på dagen 🙂 det blir nok veldig koselig. Er så glad for at det ble et så fint vær i påsken. Så det går an å være ute å finne på ting. Hurra for det.

Del 2, med dagens innhold kommer i kveld.

Lag deg en finfin påskeaften 🙂

6 kommentarer om “Vår påskeaften. Del 1..

Kommentarer er stengt.