Frua har funnet sitt G igjen..

Noen ganger er det godt å ha en helt «tom» søndag. Lade opp til ny uke – med mer tullball. Trengte nok faktisk en dag som i går, for i dag er jeg mye mer «meg selv» igjen. Litt mer på G, mitt G. Muligens en annen bokstav kunne passe bedre. Innenfor den kjente A4 rammen er jeg jo ikke. Uansett. I dag bobler jeg på ny, noe jeg har savnet veldig de siste dagene. Men det nytter liksom ikke å prøve å true det frem heller. Hurra 🙂

I dag er jeg også veldig spent kjenner jeg. Som vanlig kommer det mer fra meg her ute i dag….

Men det er især ett av dem – jeg håper mange rundt i «mitt bloggkollektiv» får med seg 🙂 Kall det gjerne en lapp på oppslagstavla nede ved inngangen 😉 Jeg krysser armer og bein, samt Ludvik’s labber for at det kan bli gledelig mottatt.

Men først skal litt lunsj finne veien til magen, så skal vi ut en liten tur. Var selvfølgelig to ting vi glemte på vår lille runde på lørdag. Mulig det var jeg selv som susa det vekk. Begge deler sto hvert fall på handlelappen – som gemalen hadde i neven sin. He he he.

Lag deg en finfin dag så lenge. Her regner det fremdeles. Mer om det kan du se på snap’en om du vil 😉 vil nok boble over igjen der også utover denne uka. Gemalens nattuke på jobb 🙂

Facebook – Instagram – Snapchat = Jernbanefrua.

10 kommentarer om “Frua har funnet sitt G igjen..

  1. Så bra du har funnet igjen deg selv…Da er jo alt på G ja…hihih..Bra med regn..da forsvinner jo snøen…sakte men sikkert…;-) Ha en riktig god kveld!

    Liker

  2. Toini: Jada, jeg fant meg igjen under en haug med uleste blader. En blir sliten innimellom, savner sola. Men humoren er tilbake. Hurra. Kose deg masse. Les gjerne neste innlegg 😉 Kanskje du vil?!

    Liker

Kommentarer er stengt.