Fuglesang og hakkespett…

Sammen med sus og dur fra gravemaskiner, og lyden av plank som kastes veggimellom startet denne dagen. Men mellom dem, når de hardtarbeidende tar seg et øyeblikk – hører jeg småfuglenes sang, og hakkespetten på jakt etter godsaker 🙂 Kontraster..

Jeg sitter her ute med kaffekoppen min, prøver å luke ut de lydene jeg egentlig vil høre. Det går jo omtrent den veien høna sparker.

Kunne jeg kommet med et ydmykt ønske denne dagen, så måtte det blitt at entreprenørfirmaer, etc – de som gjør grunnarbeidet mot oppsett av nye hus, kunne startet 08 istedenfor 07 – når de jobber på boligfelt. Der hvor det allerede bor en del mennesker. Jeg skjønner nok at det ikke lar seg gjøre, men det er likevel lov å håpe – slik at folk får sine morgenstunder i fred før de skal i gang med dagen for alvor.

At de får pusset sine tannebisser i fred uten å skvette himmelhøyt så tannkremen fyker rundt på diverse bad. Akkurat klokken 07:00. Så kaffen ikke renner ned feil vei og skaper hostekuler fra h** Unner alle en rolig stund før de kaster seg avgårde. Til barnehage, skole og jobb. Det er ikke mindre enn 5 hus, på dette relativt lite feltet som lager lyder som gjaller mellom husveggene, akkurat nå. Men men. Jeg skjønner begge sider av saken. Likevel kunne det vært det lille hakket mer medmenneskelig, og en anelse mer respekt for de som bor og lever tett på. Jeg hadde nok ikke nevnt det heller, om det ikke var for at vi nå er på 6 året med dette.

Vår dag blir nok fin uansett den 🙂

….nytes kaffe, et knekkebrød og en ny god bok. Jeg skal snart begynne på en noe tykkere bok. Skrev såvidt det var noen ord rundt den her om dagen. Hvordan negativ prat fra en anonym blogger kan påvirke en annens liv. Det er nok muligens en oppdiktet historie, men en forfatter har valgt å sette sitt lys på det. Og det kom da kanskje ikke frem i pannebrasken sånn helt uten videre?! Ser frem til å lese den i alle fall, og skrive om den her om en stund.

Men det første først. Dagen i dag 🙂 Gemalen har jobbet natt, og skal avgårde igjen i kveld. Så ligger an til nok en fin lesedag. Både bøker og blogg 🙂

Lag deg en fin dag så lenge. Senere i dag kommer en liten test av ansiktsmaske. Frua har prøvd seg på ting hun ikke har gjort før 🙂

10 kommentarer om “Fuglesang og hakkespett…

  1. Ønsker deg en riktig fin dag i dag 🙂
    Her skinner Sola å faktisk ganske så god temperatur ute 🙂
    Fuglene synger og hakkespekken hakker 😛

    Liker

  2. Har noen naboer som ikke alltid sjekker om kl er 5 eller 17 når dem jobber, og dem kan holde på hele døgnet. Men vi lar dem styre på, for da kan ikke dem si noe på hagefesten vår 😉 Kos deg med boka di 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.