Frua har testet ansiktsmaske..

Usponset anmeldelse av ansiktsmaske.

Da jeg var på butikken på mandag kikket jeg innom sjarmatiseringsavdelingen som jeg kaller den. Avdelingen for kremer, såper, lotions og slikt. Og der, midt i jungelen over produkter som skal være snille og greie mot oss så jeg tre esker med ulike ansiktsmasker. Det så gøy ut 🙂

Legger til at jeg fra før av har en skum maske, som jeg bruker når jeg føler behovet melder seg. En veldig fin gel liknende maske som skummer herlig når den kommer på huden. Er huden tørr så trekker den inn, hvis ikke skyller en lett av resten. Og akkurat der bråstoppet min erfaring med ansiktsmasker.

Helt ærlig, så har jeg jo ikke vært den flinkeste til å smøre og styre noe særlig med huden i det hele tatt – noe jeg siste halvåret har begynt å ta meg selv litt i nakken for – for det gjør noe med en, og ikke minst humøret å pleie seg selv litt innimellom. Og jeg vet jo hvert fall nå – at noen få korte grep gjør en merkbar forskjell, ikke minst på selvfølelsen 🙂 (yeehaw)

Men en maske som dette, av typen som blir sittende, og som i sin helhet skal vaskes av – nei noe sånt hadde ikke frua forsøkt før. Så jeg valgte den jeg tenkte kunne passe best for meg akkurat nå, siden gemalen jobbet natta så kunne jeg vel pleie meg selv litt. Og mandag kveld skulle den da testes.


Jeg kjøpte, og testet «Garnier Volcano Mask» og det jeg leste om denne før jeg testet den var at: Den skulle umiddelbart gjøre at huden så renset, mattere og jevnere ut. Den langvarige effekten av den skal gjøre at porene i huden blir mindre synlige og huden skal føles frisk.

Ok. Den var grei. Jeg satte i gang 🙂 Klipte opp posen, innholdet virket noe kompakt så jeg klipte mer. Jeg liker tross alt å ha en viss kontroll på det jeg holder på med 😉 Så det endte med at jeg klippet opp tre av fire kanter, sånn for å avduke dette her. Først da så jeg at det er meningen at man skal rive den opp i bunnen. Noe som uansett så litt klønete ut hvis det skulle gjøres av meg.

Denne ansiktsmasken er en leire maske, og slik så den også ut. Akkurat samme fargen, og den virket noe tykk. Med ett så jeg for meg maske helt ned til håndbakene, i vasken og ja, over alt i mitt nærområde. Så jeg fant frem maske penselen min jeg – for å «kline» med det der med fingrene virket ikke akkurat som det smarteste for meg å gjøre. Man skal jo helst unngå øyne og munn partiet også 😉

Jeg klinte penselen godt ned i pakken, og smurte på. For meg som aldri har prøvd noe som dette før så virket den noe seig og hurtigtørkende. Jeg er som nevnt fra før vant med at det bare er å smøre på. Men bare er nå et veldig undervurdert ord. Jovisst fikk jeg penslet på masken, den var bare litt tykkere i konsistens enn det jeg har vært vant med, og den virket som å tørke veldig fort på huden min. Jeg følte nok, at jeg måtte jobbe mer med å få den pen på, enn jeg trodde. Men det gjorde ingenting. Ny lærdom, og nå vet jeg det 🙂

I alt dette her greide jeg meg veldig bra syns jeg. Det som var det verste var faktisk å rengjøre penselen etterpå. Fargen satt godt den. Det var litt dumt kjente jeg. Hvis fargen satte seg så godt på penselen etter relativt kort tid….

Hvordan ville da jeg bli seendes ut?!

1) Optimist.

2) Spent.

3) Fargen satt godt på penselen gitt.

4) Det får stå tel.


Da de tre minuttene den skulle sitte hadde gått – gikk det overraskende lett å vaske den av. Det hadde jeg ikke trodd etter det lille strevet med å få den «pent» på. Den gikk av i en fei, og når jeg fikk skylt ansiktet ferdig og tørket så føltes ansiktet – veldig fresht, overraskende fresht 🙂

Veldig varm i kinnene, men en ren og god følelse. Hurra.. Den jobber nok en tid etterpå også denne her – for før jeg la meg var jeg veldig glad for at det var nettop det jeg skulle, og ikke ut på dans. Huden var varm, og lett rødlig.

En slik leirmaske som denne jeg testet skal altså være veldig fint for porer. Noe vi som har bikka litt over en viss prosentandel av ungdomstiden får en bekjentskap med.

Nå vet ikke jeg helt hvor høyt jeg skulle legge lista av forventninger til denne. Siden det var første gang jeg prøvde noe slikt. Så jeg har tatt utgangspunkt i det jeg leste – og den holdt det den lovet på pakken for min del. Hurra 🙂

Huden føltes ren, og den føles enda fresh, men jeg fikk jo inntrykk av at porene skulle virke mindre?! Dagen etter var jeg noe usikker på det. Etter to dager er jeg fremdeles ganske usikker på akkurat det. Vi er jo våre beste og verste kritikere.

Har vi fått det for oss at det er noe, så er det vel det samme pokker?! He he. Det har jeg nok en gang fått bevis på, for gemalen syntes ansiktet mitt så veldig friskt ut begge dagene etter, friskt og glatt.

Så når jeg skal forsøke å bli enig med meg selv, så var den absolutt verdt forsøket 🙂

Frua gratisreklamerer og anbefaler ærbødigst til likesinnede. Finnes i dagligvare.

#garnier #ansiktsmaske #skjønnhet #pleie #produktanmeldelse

14 kommentarer om “Frua har testet ansiktsmaske..

  1. frodith: Har ikke vært det jeg heller, kun den skum masken da, når kinnene er tørre =) Så dette var en allright opplevelse som jeg sikkert kommer til å prøve igjen =) Egenpleie er undervurdert =))

    Liker

Kommentarer er stengt.