En tom dosett til sønda’n..

Hei hei 🙂 En ny dag er i gang, fuglene synger og sola skinner. Bla bla bla, og det er søndag 😉

Joda, det er en fin dag, alle dager er jo fine. Vi skal vel bare være himla glade for at det er en ny dag å se frem til. Så denne dagen skal bli god – enten den vil eller ikke.

For noen dager vil jo ikke helt. Nå tenker jeg ikke bare kroppslig, men når kroppen er litt uenig, så er det akkurat som at resten av huset støtter oppunder.

Slike dager starter med at det er tomt for dopapir på hylsa, og at gemalen sover enda. Den fortsetter med at kaffedunken er tom så den må fylles på før jeg får satt over de nydelige dråpene. Når jeg da snur meg for å ta et knekkebrød så tok jeg selvfølgelig det siste fra den halve husmann pakken til lunsj i går, så jeg må åpne en ny dobbel – pakke. Sier som Finn Bjelke så fint sa det i en lydbok «emballasjefaenhelvetet» jeg er så enig 😉

Med knekkebrødet smurt er det tid for den daglige dose vitaminer og diverse. Men toppen på kaka er at dette surrehodet hoppet over søndagen – så dosetten er tom også. En tom dosett til sønda’n. Det er da jeg skjønner et par ting. At 1) ja jeg var veldig daff i går, og 2) nå kan jeg bare daffe i dag også – for nå er jo det meste fylt opp igjen 😉 he he.

Utviklingen av dosett har heldigvis ruslet videre den også. Husker godt de blanke med striper for hver dag. Med røde detaljer. Sånn ville jeg ikke ha. Tungvinte å bruke – men når jeg så denne her på apoteket for litt over året siden, så fanget jeg en til oss hver. Så stilig – og ikke minst kjekk da hvis en skal bort noen dager..

Med kaffen i koppen og knekkebrødet i magen går turen ut, der ser jeg enda en bekreftelse på at dagen i går var en av de ekstra daffe. Ute ligger det igjen sitteputer. Kalde sitteputer, inn å bytte til husvarme puter klare for å bli sittet på 😉

Tørker over litt, å setter meg godt til rette. Da kommer jeg på at jeg glemte boka mi inne, rusler inn å henter den – finner meg godt til rette i stolen ute, mener jeg skal ta en slurk av kaffen?! Hvor er den nå da?! Inn igjen – å da må surrehodet ta seg en ekstra runde, for i tankene rundt pute og bok så har jeg glemt hvor jeg satte fra meg koppen. Å ja, det går an – og jeg får det til. Flere ganger daglig faktisk. Sånne halvt ubetydelige ting kan fort gå litt i surr når hovedtanken er større. Er målet at jeg skal ut, så kan det på en morsom dag gå helt i surr på veien ut. For det er jo da ut jeg skal 😉

Er neppe alene om det heller?! Hihi.

De to siste bildene er ikke nye som du ser. Motivet er akkurat det samme, teksten også – så da blir det litt sånn, ubegrensa hvor mange ulike vinkler jeg får av sola 😉

Nå er i alle fall både kaffe, bok og frua fornøyd. Nå kan dagen bare fortsette. Men jeg burde vel gå inn igjen å få tatt opp middagen fra frysen….

Lag deg en fin søndag så lenge 🙂

#humor #ironi #dosett #blogg

12 kommentarer om “En tom dosett til sønda’n..

Kommentarer er stengt.