Veldig mange bilder..

God dag, og mandag til deg 🙂

Håper den ikke er blå 🙂

Her i brøtte er den i full gang. Gemalen er ute på egenhånd denne formiddagen, så Ludvik og jeg styrer skuta her hjemme. Vel, styrer og styrer – tipper du lett kan gjette hva jeg holder på med?! Jo jeg er snart ferdig med med en bok, så nå er jeg snart klar for å kaste meg over innholdet mellom to nye permer. En bok jeg nevnte litt mer om her inne for noen dager siden.

Den som handler om en dame, som av andre får vite at en nabo, en blogger skriver om henne og hennes liv – uten at hun vet om det vettu – blir spennende å lese den. Håper jeg liker den nå da, nå som jeg har nevnt den flere ganger. Hehe.

Uansett, det første først. Har det med å spore lett av jeg gitt 😉 skulle nok hatt en truck. Ja bokstavelig altså, en som kunne letta meg litt fortere tilbake til det jeg skriver om 🙂 Hadde nok holdt med en liten gaffeltruck. Men syns ikke vi har plass til noe sånt, så ser det fort litt rotete ut 😉

Ja ja. I dag skinner ikke sola like sterkt over meg, ser den ikke i det hele tatt faktisk, stor «fare» for lett regndryss over Hadeland utover i dag – men jeg smiler for det. Det er 12 varme ute. Så ute er der vi er.

Prøver å nekte at været bestemme over humøret mitt, hvis jeg har noe jeg skal ha sakt om det. He he. Mer enn nok at været kludrer til litt for for kroppen og formen min. Uten at jeg skal skrive så alt for mye om det her. Dette er hovedsakelig mitt lystige hjørne 🙂

Tidligere i dag kikket jeg litt på bildene mine på telefonen, jeg tar vanvittig mange bilder. Og jeg greier pokker meg ikke slette en brøkdel av de. Til nød landet jeg på 234 slettede bilder i sta, men jeg har igjen over 2300 bilder på mobilen. 2313 er det for å være eksakt på kamerarullen.. og 455 videoer. 2767 totalt.. Å alt er bittesmå øyeblikk jeg ikke greier meg uten?! Håper jeg greier å innse at jeg nok kan slette litt til 😉 Hvert fall noen av de siste på bildet av bilder under her, som jeg til og med har to av. . .

Flere som har masse bilder på telefonen, som blir der?

Skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke får meg til å slette flere! Jeg mener, det er da ikke så vanskelig. Hvert fall ikke når jeg har de på en minnepenn OG Mac?n – enda ligger de å tar plass på telefonen. Viktigst at de er akkurat der føler jeg visst. Snodige greier, men det henger sikkert sammen med at det er mobilen som er med rundt om kring, den man lettest kan vise frem fra 🙂

Noen av de er bilder jeg er livredd skal forsvinne for meg, og en del bilder jeg ønsker å ha lett tilgjengelig tilfelle noen spør om noe. Jeg har jo bilder av alt kjekt. Alt fra ei lue til bæssmors fjernkontroll til tv-en hjemme. Veldig masse «kjekt å ha» men jeg skulle nå faktisk gjerne sett, at jeg greide å fjerne en god del til 😉

Gjøre meg hard å se hva jeg får til. Men ikke spør meg hvordan det gikk. He he.

Ellers suser dagen avsted, slik de har for vane. Jeg har ca tusen ting å foreta meg innendørs, derfor sitter Ludvik og jeg ute. Jeg orker ikke tenke en tanke over hverken klesvask eller husvask akkurat nå, så jo – været og stemningen har nok funnet en liten holdeplass i meg foreløpig i dag likevel, sånn halvveis, et lite pitstop, men jeg har i så fall ikke frivillig gått på doningen.

Sitter ute som sakt, i 12 varme med den tykke boblejakka på. Hører på pippipene og at det sildrer godt i takrennene – det er snart bart på taket. Hurra. Små gleder 🙂 Om ikke alt for lenge kommer gemalen hjem igjen, da får jeg vel se om jeg ikke får gjort noe inne. Men til da skal jeg nyte utelivet på planken (terrassen)

Senere i dag kommer det som vanlig mer fra meg her inne. Flere innlegg klare i hodet, gjelder bare å porsjonere meg selv best mulig. He he. Litt av en jobb det til tider det der 😉

Lag deg en fin dag så lenge 🙂

18 kommentarer om “Veldig mange bilder..

 1. frodith: Kremt, ja – du sier noe der, halve kamerarullen min er vel stappfull av hund 😉 he he he =) Fått sletta noen få til, men fler burde. Har nok sola og så jeg 😉

  Liker

 2. Den boka du skal til på høres spennende ut da 🙂 Hmmmmmmmmmmmm nabodamam som blogger om naboen sin………… det kan bli mye spennende greier i en slik bok 😀 heheheheheh
  Nei, bilder sletter jeg fra mobilen etter hvert 🙂 hehehe effektiv! Så om jeg skal vise til noe må det forhåpentligvis ha landet på instagram eller FB. Men jeg har de må maskinen min da, også får jeg de i en fei over i fotobok fra fotoknudsen 😀
  Ønsker deg en flott tirsdag!

  Liker

 3. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: Ja jeg tror det kan bli mye snodig i den boka der. Fikk sletta noen til, får ta litt etter litt tenker jeg, hadde nok av sol og blå himmel hvert fall. He he he. Ha en fin og god dag :-))

  Liker

Kommentarer er stengt.