Dagen i et lite sammensurium..

Kvelden er her igjen, og denne dagen har vært innholdsrik nok den. Jeg har ikke fått gjort noe som helst av det jeg mente jeg skulle innendørs. Jeg kom nemlig på at jeg (isjameien) hadde glemt noe – så fortvekk blei det en ettermiddag i kreativitetens verden for frua.

Bilde ville nå vanligvis vært her 😉

Nå har jeg jo sletta så mange bilder, at jeg ikke har igjen noen grå og gustne himmelbilder. Lei deg for det?! Skulle jeg tatt et? Gliiis.

Nei jeg har nok ikke fått slettet så veldig mange, en del – resten får jeg ta en annen dag, skjønte du ikke hva jeg mener nå så les bare H E R =))

Dette kunne vært kveldens himmel – det er så nære at jeg lar denne få komme til likevel 😉

Ettermiddagen min gikk altså med til å lage et kort. En jubilant (rundt tall) får sitt kort allerede til helgen, og da får nok du se det også tenker jeg. Gaven ordnet jeg før helgen, da setter du nok sammen resten, alt henger sammen med ærendet jeg var ute på for noen dager siden.

Apropos jubileer og gaver – tidligere i kveld publiserte jeg et unikt og fint gavetips, gikk du glipp av det kan du, om du vil lese det H E R =))

Morgendagen blir et aldri så lite rot for min del. Først møte fastende hos doktor «dyregod» før ferden helt plutselig går oppover til svigermor 🙂 Det blir nok en fin dag, en lang dag – men helt sikkert en veldig veldig fin dag. Svigermor er gull 💜

* Men med det må jeg bare beklage, til deg som venter på ukens bok – den kommer jo fast hver tirsdag den, men nå rekker jeg nok ikke å få den ut, og på lufta før sent i morgen kveld, eller onsdag morgen. Regner med jeg blir tilgitt og vel så det – for det 😉 Men synes likevel det er greit å si i fra, så lenge jeg har gjort det til fast takst, og jeg vet noen venter. Det er veldig veldig koselig å vite 🙂

Helt på tampen sitter jeg å tenker over hvor givende en blogg faktisk er. Hvor mange steder, hendelser og livssituasjoner en får lese om. Og med det få ta en bitteliten del av – som man ellers ikke hadde hatt helt den samme muligheten til, uten en blogg.

Med blogg blir det samtaler og bekjentskaper. Takk til alle som leser, og som jeg får følge langs livets snublete stier. Det er veldig veldig koselig 🙂 (alt er relativt, men tror du forstår hvor jeg vil hen)

Med det vil jeg minne om muligheten for å treffe frua. For en ukes tid siden skrev jeg et innlegg, hvor jeg luftet interessen rundt et blogger-treff hos en veldig sprudlende dame i Brandbu?! Datoen er satt til den 28.04. Ingen som har kunnet svart ja enda – så det begynner å spøke bittelitt for arrangementet, men kanskje det kan bli noe likevel?!

Har du lyst og mulighet så er det bare å klikke seg inn på innlegget via linken og eventuelt gi et konkret pip om at du vil være med 🙂 Linken 😉

Det var alt fra meg i dag, en riktig god natt, og en fin tirsdags morgen ønskes deg fra

6 kommentarer om “Dagen i et lite sammensurium..

Kommentarer er stengt.