Hemmat er bra..

Da er vi vel hjemme igjen fra en veldig fin og morsom dag. Men den startet jo ikke så innmari bra vil jeg si, gikk du glipp av morgenens humoristiske kasus så kan du lese det H E R =))

Jeg avsluttet vel morgenens innlegg med at vi fikk oss en veldig god matbit, så reiste vi oppover til Hedmarken og svigermor.

Litt etter reiste vi ut en tur, og var blant annet innom Asvo – Stange. Jøje meg så mye fint de lager der.

Keramikk i flere flotte farger. Alt som tenkes kan til en rimelig penge. Det er en typ attføringsbedrift, hvor de som jobber der er i trygge fine rammer. Viktige tiltak synes jeg!

Grønt, blått, og så…

Dilla på lilla vettu 😉

Veldig mye fint, kunne nok gått litt bananas der – men i mangel på både skap og vegger så ble det med titten denne gangen 🙂

#asvo

Etter det igjen hadde vi en solrik og fin ettermiddag hos svigermor 🙂 Mang en latterkule får vi til sammen, og jammen fikk vi gjort litt fornuftig også. Når sola virkelig kom frem satte vi oss ut, da var det koselig at noen av naboene hennes var ute også – hun har noen veldig herlige naboer. Det må jeg bare si. Veldig koselig når vi kan møtes når vi er «ovafor»

Vi prates litt og flirer enda mer sammen, og takket være en av de beste naboene fikk jeg med meg en stor pose silkepapir hjem til å pakke inn graverte glass i 🙂 Tusen takk igjen. Det er, hvis du ikke visste det min andre, ja eller tredje store hobby.

Nå er vi hjemme igjen, og det var i grunn veldig godt etter en lang dag på beina, dette får jeg nok igjen for i morgen – men den tid den «sorg» som det heter. En slik dag tar på – men så lenge den har vært så god så er det veldig verdt det, og en dag som havner i minneboka 🙂

Håper du har hatt en like fin og morsom dag.

10 kommentarer om “Hemmat er bra..

  1. frodith: Ja det var noe for enhver smak der. Aner ikke om Asvo har avdelinger flere steder, muligens. Det er uansett en av mange viktige bedrifter :-)) Veldig glad i, og takknemlig for svigermor ja ❤ vi er av samme alen. He he he.

    Liker

Kommentarer er stengt.