Summasummarum..

Tidligere i dag skrev jeg min versjon – som et typ svar til de, som velger å skrive nedlatende innlegg om toppbloggerne våre. Men jeg begynner så smått å tenke at jeg muligens ble noe misforstått, eller at innlegget rett og slett ble for langt?!

Jeg har nok kanskje også av og til en tendens til, å skrive på en måte som kan misforståes 😉 Det kan vi jo alle, ingen andre enn den som skriver er fullt klar over, hva slags tonefall innleggene er skrevet i! Så av og til kan det gå i ball.

Vanligvis er dette noe jeg bryr meg fint lite om fra min egen side. Jeg skriver ikke denne typen innlegg ofte, så det forventes kanskje ikke fra meg heller – men akkurat i dette tilfellet følte jeg nok at veldig mange la hovedvekten på mitt eget svar, til stilt spørsmål før selve essensen i innlegget kom godt nok frem – mulig det var noe kronglete formulert, eller at poengene var for godt skjult.

Essensen var uansett: At jeg tenker som så, at det ikke alltid er lett å være toppblogger, de kan lettere bli mistolket ut i fra hvordan de bevisst eller ubevisst skriver sine innlegg – men, at de på sett og vis er folkevalgt – av oss som leser. Resten var på en måte mine tanker rundt kasus, og at ingen fortjener container kommentarer…fra noen! Sånn, ferdig 😉

Gikk du glipp av innlegget, og nå ble veldig nysgjerrig 😉 så kan det leses H E R ❤

Ellers har dagen gått sin gang her i brøtte. Vi har hatt et nydelig vær, de siste dagene har det smeltet mye snø rundt her. Bare i dag har det forsvunnet mye – det hører vi veldig godt på bekken i kveld. Der er det en god del trøkk nå.

Gemalen har pleiet bilen min, og ordnet nye sommerdekk til bilen sin mens frua har snurret klesvask.

Innlegget om bilpleie, og diverse annet om og fra dagen kan du lese H E R :-)) om det frister 🙂

Gemalen runder nå av sin langfri og er i seng, klar for å hoppe og sprette litt før 04 i morgen tidlig. Alt er relativt, tror ikke noe særlig på mine egne ord om hopp og sprett. Det blir vel mer å registrere at klokka ringer, klaske til den før jeg våkner. Så forsøke å liste seg opp og ut soveromsdøra ved å klaske lilletåa i sengestolpen på vei rundt hjørnet. Håper ikke det. Men det er noe med å være stille for å ikke forstyrre den andre. Det vil seg sjelden det der 😉

 

Uansett. Kvelden er her – og under kveldsturen i sta så vi årets første frosk. Jeg tror muligens det var en padde – men litt usikker der. Brunlig og med kuler over ryggen hvert fall. Ludvik ville leke, den lille ville ikke – så vi gikk videre før det ble noe surv og grin fra mutten 😉 he he.

 

Nå skal jeg roe ned dagen med noen sider i boka mi. Igjen fant jeg ut, at siden jeg ikke rakk ukens bok i går, så har jeg jo skrevet her før at bøker kan komme tirsdag og eller torsdag – så jeg satser på morgendagen og kvalitet fremfor hastverk. Hehe. Det spiller kanskje ikke den aller største rollen for deg, men jeg liker å holde det jeg sier. Også her inne 🙂 Det er noe fint ved akkurat det synes jeg.

 

Runder av med å ønske deg en god natt, og en fin start på torsdagen. Lag deg en god en.

8 kommentarer om “Summasummarum..

 1. Igjen du skriver utrolig bra! Jeg må ærlig innrømme at jeg trekker på smile båndet å ler av måten du skriver på ( positivt ment ) Jeg ønsker deg en god natt ❤ Håper det går bra i morgen tidlig å at ingen klasker lilletåa i sengestolpen 🙂 Ønsker deg en god natt ❤️

  Liker

 2. Ja, av og til er det litt vanskelig å forstå i riktig mening 🙂 Og kanskje det faktisk er sånn for toppbloggerne også, at de ikke blir forstått riktig alltid? Jeg tror faktisk det jeg. Det skrevne ord er sterkt, men meningen kan fort forsvinne.
  Høres herlig ut å høre at snøen renner bort i bekken 🙂
  Her ventes 20 grader i morgen, og jeg storgleder meg ❤
  Ha en god natt, og en god dag i morgen ❤

  Liker

 3. kaosverden89: Så koselig å lese :-)) Da tolker du meg rett ❤ Det er godt å smile, herlig å le. Om han gjør det så sover nok jeg like godt skal du se 😉 Ha en riktig god natt 🙂 I morgen er det en ny dag med nye ord fra oss begge :-)) Klem.

  Liker

 4. Eva: Ikke sant, en del er nok muligens bevisst – trekkplaster er for mange en fin ting. Men så lenge folk velger å lese så er de verdt sin plass tenker jeg :-)) Ja nå virkelig flommer det i bekken her, så det har gått unna en del snø i dag. 20 grader høres helt herlig ut, håper bare det blir igjen noe sol til 17 mai og pinse ;-)) Ha en riktig god natt ❤ og en finfin start på ny soldag :-))

  Liker

 5. Det er lett å bli missforstått ja..som du sier..man ser ikke tonefall og når det blir langt..kan man lett henge seg opp i det siste….Du må ha en god ny dag og håper gemalen kom seg opp uten å «stutte» tåa..hihihi..ja..det er noe med det å prøve å være stille..det går som regel ikke…Ha en god ny dag!

  Liker

Kommentarer er stengt.