Puter er bra…

I går kveld skrev jeg at mutter og jeg var ute på ei ørlitta shoppingrunde. Jeg fikk kjøpt meg tre veldig rimelige dunputer til rotting sofaen ute, det fulgte ikke med noen ryggputer til den, så i flere år nå har jeg savnet å ha litt mykt i ryggen. Tar sin tid med slike susete fruer, som meg selv. Så etter 5 år med de utemøblene, er puter nå på plass. Her går det unna 😉

Da dagen i dag kom for en dag, kom den med tåke. Tett tåke, og jeg da som hadde gledet meg til å nyte morgenkaffen ute i toseteren med puter i ryggen. Kunne jo gjort det likevel, men det ble likesom ikke helt samme stemningen – så jeg lot det være. Men nå, nå er sola endelig tilbake. Tåka er borte – som om den aldri var her, så nå har jeg puter i ryggen nå 🙂

Nå sitter jeg her å blomstrer som en annen kaktus 😉

Kan ikke skjønne annet enn, at det var meningen å vente til jeg fant akkurat disse. De er rett og slett kjempemyke og gode. Tre stykk ble akkurat passe så det blir mykt og «gromt» men og at jeg får den støtten jeg ønsker meg og trenger. Puter støtter jo som oftest en god sak eller?! He he he.

Ble det ikke koselig?

Fargen er lysegrønn. Påskegrønn som jeg liker å kalle den. Alt går jo til sort, så det får være den grønn nyanse det bare vil 🙂 jeg syns det ble fint – og da ble det akkurat det.

La ikke så mye i dette bildet som jeg kanskje burde og ville. Det hadde liknet meg mest og best å legge på en duk og sette ut en blomst, men det er ikke så lenge før sola forsvinner rundt hushjørnet og bak til terrassen så jeg rekker bare å nyte litt i dag, grunnet tåka som var her på morgenen 😉

Så nå lar jeg fredagsvask være det det bare vil, akkurat nå i alle fall. Ludvik og jeg nyter uteplassen litt med kaffekoppen. Hører bekken fosse like ved, pippipene synger – noen vasker bilen, det er virkelig vår. Jammen kom den hit også i løpet av denne uka. Noen dager til med varme nå så forsvinner kanskje resten av snøen også. Men med denne uka her har det også blitt mye vann. Nå kan det flomme over både her og der. Det bryr Ludvik seg fint lite om her han ligger ved siden av meg og snorker 🙂

Nå skal jeg finne boka mi og lese noen sider til sola stikker rundt hushjørnet. Da får jeg se om jeg kan få gjort enda litt mer inne før jeg setter med på terrassen. En deilig dag, selv om jeg også har fått noen veldig kjedelige nyheter. Forhåpentligvis får jeg vite mer om og rundt det senere. For lite å si eller tenke noe over enn så lenge. Bra er nok kanskje det!

Lag deg en så fin ettermiddag som mulig. Vi blogges 😉 Jeg skriver i alle fall mer litt senere.

#interiør #pute #puter #kaffe #blogg

16 kommentarer om “Puter er bra…

 1. Å sitte godt det betyr mye. Sittemøbler skal være gode å sitte i. Ser de fine ut i tillegg så er det «bære vælstand»! Så er det bare å håpe at det du har fått beskjed om ikke er så gæli som det kan virke som. Det hjelper i alle fall ikke å bekymre seg før en vet ordentlig hva det dreier seg om. (Men akk så fort gjort det er å gjøre nettopp det!)

  Liker

 2. karidansen: De er heldigvis gode å sitte i, men gjorde seg med noen puter som kan «høre til» :-)) Nei jeg prøver å la være det, takk for omtanken. Dagen har sust avgårde uten så mange tanker om det. Vet enda ikke noe mer, så det får bare være og ligge så lenge 🙂 Håper du har en fin kveld.

  Liker

 3. Så fine de putene var..og du burde jo hatt en i hver stol også…:-) Da har vi hatt likt vær i dag også…tåke på dagen, sol på ettermiddagen…Ha en god kveld!

  Liker

 4. Toini: Ja det skulle jeg jo selvsagt hatt, hadde det ikke vet for at mor mi plukka de fire første, og jeg de tre siste 😉 he he he.. Likt vær ja, da har det vært en god ettermiddag i alle fall værmessig 😉 hehe. Håper kvelden din er god =))

  Liker

Kommentarer er stengt.