Nesten synd snøen tiner…

Tidligere i dag serverte jeg morgenens svalestup, og at jeg mellom alle vindkulene fikk en makeløs ide ute her. Vel, det var jo omtrent like smart som å prøve å mate en DVD spiller med vafler, fordi den lille inni der som snurrer film kanskje også var sulten?! 😉

Gikk du glipp av noe tidligere i dag kan du lese begge innleggene via denne linken H E R =))

Det er mye snodig og snedig som kommer frem når snøen forsvinner, det vet vi jo alle. Men er det noe som er like sikkert som banken så er det, at har man hund – så har man møkk. Bokstavelig talt møkk. Masse møkk. Ute her så kunne vi lage møkkstripe herifra til månen, det er jeg helt sikker på.

Ludvik har nettop passert 2 år, og forrige vinter var det relativt lite snø – i forhold til denne vinteren hvor vi fikk igjen for minst 10 år bakover i tid. Nå har jeg nærmest oppvokst sammen med polarhund, familien har hatt Siberian Husky siden jeg kom til denne jord, innimellom hadde jeg katt noen år – men er det noe vi har fått igjen 110% peil på – så er det at alt som kommer inn i kjeften også skal ut igjen på hund, sammen med en del annet vi ikke visste hvor og når kom inn 😉 en liten hyssingstump eller så.

Dette foregår jo som vi veit sjelden via wc. Den til vanlig nusselige firbeinte ser sitt snitt ute i den frie natur (les: hagen) og med ca noen meter snø ble det til slutt helt uoverkommelig å løpe etter dyret, med poser tytende ut av enorme boblejakker. Vi måtte til sist gi opp. Og hva skjer da??! Sukk.. Det hoper seg opp. Mer snø, mer møkk. Snø, møkk, snø, møkk. Møkkasnø!! Hvorfor i all verden tiner det nå?! Kom tilbake med snøen 😉

Nei vi vil jo gjerne ha vekk snøen, men snøen kunne gjerne tatt med seg gjødslet også. Noen som trenger? Hmm. Regner med bøndene kanskje har nok… Vi jobbet mest sannsynlig med det samme prosjektet i dag også, hva vet vel jeg, det er jo vår 🙂

Så her har du altså min helt geniale, men dog så utrolig idiotiske idé i dag. I dette veldige vindværet fant jeg ut at jeg kunne begynne å spa opp……møkk.

Jeg angret (som en hund) før jeg fikk tak i spaden, posene mine blafret som den videste ballkjole på vei bortover gårdsplassen – mot spaden. Den fór avgårde for meg idet jeg tok tak i spaden – så jeg måtte slippe spaden å jogge etter posene. Å du hellige fred..

Med begge deler i hendene bar det ut i hagen. Brettet ned kantene så det skulle bli «grei snømåking» og fikk første ladning ned i posen. «Fleeeerrrrrr» der kom vinden å dro alle de fine kantene på posen til sides. Den nye ladningen bomma på posene, så det var bare å begynne på nytt. Er jo så enkelt også da i dødt og bløtt gress.

Jeg ga opp etter en full bærepose, spaden jeg valgte var av det tunge slaget, så når jeg ikke lenger greide å manøvrere spaden mer – da var det rimelig dødfødt å fortsette jakten på rukene. Nå førstes kan jeg begynne å forstå – hvorfor det kan være moro å jakte Pokémons…. Har hengt litt etter der altså, innrømmer det. Jeg var nok mer «Tamagotchi» jeg altså. Hatt noen av dem, de holder seg på samme plass, inni dingsen 😉

Mesteparten her ute har tørket helt inn, og er i full oppløsning mot moder jord, så jeg tror vi snart kan kalle en spade for en spade, og rake det hele sammen før fortsettelsen av hagearbeid kan fortsette. Det blir så bra, var ikke så mye som jeg frykta – egentlig. Men møkk var det.

Nå er armen min som gelé, helt ubrukelig. Da jeg måtte gi meg og tok en kaffe som klapp på skuldra måtte jeg hjelpe armen med den andre for å få koppen til munnen. Sånn er det å ha noen plager. Blir mye moro av det – men også en del frustrasjon når lemmer ikke vil det man vil. Møkk 😉

Dette ble det det ble. He he he.

Nå er kvelden her, gemalen er i hus. Biffen skal etter hvert finne veien til magene – og kanskje vi finner noe fint å se på. Enten på tittekassa eller plate 🙂

Har endret både header og bloggdesignet som du kanskje ser, er nok ikke helt i mål enda. Finner jeg ut at jeg skal beholde dette med noen endringer – så vil jeg finne en annen størrelse på bildene. Har forsøkt meg nå, og det var vel bare det første bilde som ble litt snodigere. 

Tar sin tid – men blir nok bra til slutt. Ikke meningen å skrive så mye om dette her, vil bare gi beskjed om at det skjer litt her inne om dagen. Så ser ting rotete ut så er det bare fordi jeg prøver å finne ut av det. He he. Er heldigvis tid for vårrengjøring nå om dagen. He he 😉

Håper du har hatt en finfin lørdag, og at kvelden blir god.

#hund #hage #ironi            

14 kommentarer om “Nesten synd snøen tiner…

  1. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: Ikke sant 😉 det gjør vi og det vettu, men det ble for mye snø til å holde plenen fri 😉 he he. Veldig greit når det er sånn. Det kan vi gjøre på hyttene :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.