Aktiv dag..

Dette må jeg si har vært en veldig aktiv dag på mange vis, den startet med et aldri så lite plask, som du kan lese mer om H E R =)

Fortsatte med et kåseri om dagen videre, det hender jeg skriver litt selv også, og dette kåseriet leder til introdusering av en noe håpløs ide som du kan lese om H E R =)

Samt den humoristiske gjennomføringen av ideen som du kanskje ikke vil gå glipp av H E R =)

Det var dagen så langt i et lite «jafs» i mellom alt dette her, og mere til – har jeg som du kanskje ser «lekt» meg litt med design her på bloggen, enda ikke helt i mål.. tror jeg. Men nærmer meg sakte men sikkert noe fint 🙂 Ser ut som blogg designet for mobil virker nå også (bank i bordet) så kanskje jeg rett og slett var både for kjapp og noe utålmodig før i dag. Uansett har jeg en liten nøtt å knekke med tanke på å få bildene pene på begge.

Blir det pent på web, blir det ikke fint via mobil – og omvendt. Den gyldne middelvei synes å mangle foreløpig, men jeg synes jo det er litt moro å få til noe av dette helt selv. Så det får være litt under konstruksjon enn så lenge. Vet det ikke bare er meg som har en vårrengjøring også på bloggen i disse dager 😉

Resten av dagen tar jeg i et eget humoristisk innlegg i morgen formiddag. Det ville seg ikke helt for oss i kveldingen, vi er nok passe slitne etter en lang dag begge to. Han fra jobb, og jeg fra pollenallergien og alt det jeg har holdt på med utover dagen, det har ikke blitt lite om jeg begynner å oppsummere. Lar det være for nå.

Håper du har hatt en fin lørdag, og at kvelden steller pent med deg og ditt.

10 kommentarer om “Aktiv dag..

  1. Ish…er du pollen allergiker..da sliter du vel nå…ser masse rakler og de har jo vært fremme lenge her nå…Får håpe du får en mild periode…og ikke de alt for store plagene…En ny vakker dag her på Hurumlandet, og håper du også får det! Ha en god søndag!

    Liker

  2. Toini: Ja dessverre, men akkurat nå tenker jeg det er verdt det, heller det enn mer snø 😉 Hehe. Men blir vel verre utover. Sier som oftest det får gå. Nå skinner sola over oss igjen, håper det blir en god dag :-)) Ingen møkkadag hvert fall 😉 hihi.

    Liker

Kommentarer er stengt.