En dorull mindre..

For den som leste meg som irritert før i dag, så var det nok noe rett. Glad for alle som er enige med meg, og rister litt oppgitt på hodet over alle de andre. Jeg har med dette virkelig forstått at enkelte ikke vil forstå, eller respektere andres private eiendom, så vi flytter dunkene. Ferdig snakka.

Jeg gidder ikke krangle om andres latskap og vår egen rett – det er ikke verdt det over langen. Så ok, det får bli litt mer tungvint for oss da, men kanskje vi snart greier oss med den ene dunken 2 ganger i måneden igjen. Skal bli fint 🙂

Gikk du glipp av det jeg snakker om, og ble nysgjerrig så kan du lese det her =))

I dag er det veldig variert vær her. Sola skinte på himmelen så jeg tok med puter og bok ut da, sa begynte det å regne. Pakka sammen og gikk inn, da kom sola. Så i sta ga jeg opp litt. Har satt meg på trappa – under tak 😉 he he he.

Ellers er det ikke så mye å melde herifra, jeg har holdt meg i ro med bok – og da får ingen skandaler skjedd heller. Jeg er jo som du kanskje har fått med deg litt av ei kløne. Selvutnevnt så klart, men når en nær sakt ikke får på seg sokkene uten at gemalen spør hvilket ballettstykke jeg øver til – da er det nok ikke så langt unna sannheten. He he.

I dag har jeg «bare» mista en dorull – i do, skulle fylle på den dingsen vi har doruller på, en sånn som likner tørkerull holder – så for den ut av hendene mine og landet med et plask nedi skåla. Dolokket var oppe fordi jeg nettop hadde vasket doen (puh) Når jeg var ferdig med å flire måtte den fiskes opp igjen i oppløste deler.

Dagen er enda relativt ung, så mer kan jo skje. Jeg skal både lage meg middag og rydde opp. Greier jeg noe litt mer moro så skal du få lese om det når det har skjedd 😉 Gemalen har sisteturer – og da er det ikke så mye moro som skjer i grunn, da er det ganske stille og rolig her i heimen.

Nå hørtes gemalen utagerende ut kanskje, men det er ikke verre enn at ting jo fort blir mer moro når en er to. Kjedelig å vite at gemalen skal jobbe sist hele neste uke også. Turnusbytte på søndag. Æsj. Må bli mer effektiv på moroa selv igjen skjønner jeg. Går aldri tom for stoff å skrive om heldigvis.

Håper du har en fin ettermiddag mot kveld.

FacebookInstagramSnapchat = jernbanefrua

16 kommentarer om “En dorull mindre..

  1. frodith: He he, det hjalp vel ikke nevneverdig?! Delte dette her på fb siden min og da ser du, og ett menneske kan så visst forsure litt – bare ved å ikke ville forstå 😉

    Liker

  2. Mista dorullen i dass faktisk 😛 Haha, den har jeg enda til gode 😀 Men skal vel ikke si det for tidlig kanskje 😛 Ønsker deg en superfin kveld ❤

    Liker

  3. Monica: Det går an, nix problem når en suser rundt seg selv og skal prøve å være effektiv – det funker ikke =) Mye tyder på at du hadde fått deg en god latter ved å være her en stund 😉 he he he. takk det samme snille ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.