Værskille er bra det..

Da var den lille helgen over her i brøtte. Den siste søndagen i april for denne gang. Gemalen skal avgårde på sistetur – og Ludvik og jeg skal styre fortet.

Godt vi hadde en fin gårsdag, det ble en tur ut med litt shopping, ikke enorme greier – og bare ting som måtte fylles på – juroppheng, hundeposer, sjokoladebiler, en salig blanding. Gikk du glipp av det så kan du lese om alt sammen H E R =))

Været var fint i går, helt til kvelden kom. Da sa jeg kjekt til gemalen «se som det regner uti fjorden» det regna godt uti der, men det var nok lite trolig at det ville komme hit. Det er et værskille midt i fjorden – noe som kan være veldig moro å se på til tider. Især litt mer spennende vær.

Det frua ikke så like kjapt som hun kunne var at det regna her og, det regna veldig mye. Det bøtta ned faktisk. Så når det først gikk opp for meg at det regnet – var alle putene i stolene ute kliss klass. Der sto jeg altså å så på regnet, men reagerte ikke i det hele tatt.

Heldigvis ordnet varmekablene på badet den biffen,
så nå sitter frua og gemalen ute i sola igjen
🙂

Denne dagen blir nok roligere enn gårsdagen – utover kvelden i går ble jeg utrolig sliten, kom som kasta på meg. Sukk, kommer nok aldri til å venne meg helt til, eller helt akseptere – at det er sånn det blir etter noen timers farting. Uansett er det jo verdt det, med renter.

Litt senere i dag har jeg en liten «luring» å servere. Under den siste spørsmålsrunden fikk jeg et par litt lengre spørsmål – et av typen som kan bli et informativt «bli kjent med meg» innlegg alene. Så når det passer seg sånn kommer jeg til å ta for meg de, og det første kommer i dag. Veldig moro med slike varianter av spørsmål.

Til da får vi alle sammen lage oss en så fin dag som mulig.

14 kommentarer om “Værskille er bra det..

  1. poesimylife: Ikke for meg, men gemalen reiser hvert øyeblikk på jobb. En skiftarbeider følger jo ikke de vanlige uker, så sånn er nå bare det :)) Gemalen har fri igjen på tirsdag, da skal flagget til topps og alt det der. Kose dere masse med søndagen, uansett om det blir sånn eller slik ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.