Det ene vs det andre..

Som jeg nevnte tidligere i dag fikk jeg under denne spørsmålsrunden noen litt lengre spørsmål fra samme avsender. Noen av det kaliberet hvor dere kan bli litt bedre kjent med meg – sånne spørsmål er morsomme, for det er ikke alltid like lett å by på seg selv når en ikke vet hva andre vil vite. Så denne var artig å svare på. Og flere vil komme nå og da når det passer seg. Jeg fikk noen spørsmål til av denne typen – og vi ble enige om at jeg skulle svare på dem i egne innlegg. Here goes.Fugl eller fisk = Fugl.
Ulv eller Hund = Velger å svare Ole Brum
(ja takk begge deler)

Country eller Hip Hop = Country!!!
Chevrolet eller Dodge = Dodge!
Wunderbaum eller Poppy = Wunderbaum.
Elvis eller Avicii = Elvis.
Salt eller surt = Salt.
Vafler eller pannekaker = He he he, begge 😉
Biff eller suppe = Biff.
Boots eller ballerinasko = Mest boots.
Storby eller landlig = Landlig.

Det var de som kom fra denne innsenderen =)
Takker for spørsmålene, kom gjerne med flere hvis du eller andre har.

#om #spørsmål     


 

14 kommentarer om “Det ene vs det andre..

 1. Her hadde jeg hatt problemer, for eksempel når det gjelder bil. Rett og slett fordi jeg ikke vet hva slags bil en dodge er! 😉 Avicii sier meg heller ingen ting, men jeg skjønner jo at det må være en artist. Avslører nok noen kunnskapshull her nå , men slik er ståa! 😉

  Liker

 2. annebe: He he. Takk for det 🙂 Ja jeg tygger litt på de der. Men kunne ikke sette «Ole Brum» på alle. Hehe. Suppe er godt, spist det i dag jeg 🙂 og den versjonen kommer på blogg i morgen :))

  Liker

 3. karidansen: Dodge er en fin bil, bokstavelig talt 😉 Men Chevrolet er en fin bil det og. Men skal en velge, så skal en det da 🙂 Dodge har for eksempel Ram bukken til logo, finnes flere også for å gjøre forvirringen komplett. Men jeg liker Ram :-)) Avicii er en nylig avdød, alt for ung Svensk artist. Gikk bort forrige fredag var det vel. Kommer flere slike innlegg, og noe av det må nok jeg tygge litt på også, kanskje til og med Google :-)) he he.

  Liker

 4. Takk for svar. Jeg har jo sett det med Avicii på avisenes forsider, men jeg koblet det ikke til navnet. Uansett så er jeg ikke kjent med musikken. En blir jo litt mer bevisst på hva en liker når en må tygge på slike «oppgaver»! 🙂

  Liker

 5. karidansen: Bare hyggelig det :-)) Har ikke hørt så alt for mye av denne artisten jeg heller, tror jeg. Hender jo radio står på – så litt usikker der. Ikke min favoritt musikk sjanger, men veldig leit at unge går bort. Ja det var en morsom oppgave å få, tygge litt, velge i alt som er å velge i – ikke lite. Men ett av to kan være utfordrende nok det kjente jeg :-))

  Liker

Kommentarer er stengt.