En pakke med omtale..

(Ikke sponset, men inneholder bilder)

Hurra. Så fort kan det gå – for bare dager siden fortalte jeg at jeg hadde bestilt meg en kjole, og litt annet – og i dag har jeg hentet, og prøvd godsakene. Min mening følger under.

Gikk du glipp av det forrige innlegget så kan du, om du vil lese det H E R =))

Jeg bestilte jeg meg også en nattskjorte, en bukse, en øyenskygge og en øyebrynspenn 🙂 Alt sammen er pakket opp og testet, og frua er fornøyd. Tar ikke for meg alt i dette innlegget, men kjolen og sminken skal få noen fine ord, fordi jeg liker det.

Kjolen kom nylig ut i butikken, og den satt som et skudd på frua. Den har et veldig godt stoff. Klør ikke, lett og ledig. Den rekker meg på 170 lav til litt under kneet. Modellen heter «Bakersfield» om noen skulle lure. En av gemalens favoritt låter forøvrig. Hehe. (Med streets of foran 😉)

Når plagg av denne kategorien kommer ut her til lands omfavner jeg det med begge hender. Har ikke vært alt for mye slikt ute i «hverdagslige» butikker, man har helst måtte oppsøke helt egne butikker – noe som jo er greit, men fint å se at også andre får inn ett og annet.

Med høyskafta boots, en tøff jakke eller sjal over, og Stetson på knollen tror jeg dette her blir veldig bra. Har og bruker ofte boots både til hverdags og fest – tror faktisk jeg har penere boots enn pumps også, hvis jeg tenker godt etter.

Over til litt sminke. Ikke ofte frua tar for seg emnet, men igjen har jeg funnet to produkter jeg likte så godt at de er verdt noen ord for eventuelle likesinnede i smak og ønsker.

Jeg likte begge disse veldig godt.

 Blyanten er «soft» og nærmest kremaktig, legger seg veldig fint på, lett å stryke vekk eventuelle feil. Sammen med det er jeg veldig fornøyd med at jeg traff helt rett nyanse til mine nå solbleke øyenbryn. Liker ikke å bomme der jeg altså, liker at de ser naturlige ut – selv med litt «hjelp» Hehe.

 Øyenskyggen var kjempefin i fargen, bildet løy ikke – og den er i like fine konsistens. Jeg leste på nettsiden at denne kan fint brukes med fingeren, faktisk så anbefales det å bruke fingertuppen – så jeg prøvde da – og den var helt genial. Veldig drøy i bruk så trenger ikke stryke fingeren mye på krukka for et tynt lag, veldig fin metallic effekt selv ved veldig tynt lag – når en sier seg fornøyd er det bare å enkelt tørke av resten på et tørkepapir.

Det satt ikke igjen noe på fingertuppen etterpå, så jeg testet om den satt like løst på øyelokket – det gjorde den ikke. Tørker på huden for å si det sånn. Helt super. En vinner for meg, hvert fall på hytta tenker jeg. Tar alltid med meg minst mulig når jeg er på hytta, men tar som regel med meg litt, fint å kunne pynte seg litt, til en bråbestemt anledning, eller besøk. Noe sier meg likevel at håndvask er påkrevet før hver bruk. Men de aller fleste sminker seg vel etter morgen dusj eller vask, så går vel helst bra.
(Likte du nyansen jeg valgte meg, så er den dessverre utsolgt fra lager akkurat nå står det)

Denne var veldig liten (7gr) så tar ikke store plassen i sminkepungen. Nå har jeg sett mange vise størrelse sammen med en fyrstikkeske eller en femkroning. Jeg fant jo selvfølgelig ingen av delene. Så det blir hva det blir – en sammenlikning 😉

Kjekke saker har kommet hjem i dag, og jeg kommer nok til å bruke alle tre mye utover våren og sommeren. Er så herlig når en er fornøyd med kjøpene man gjør. Hurra 🙂

Ha en herlig ettermiddag videre så lenge.

Bloggens sosiale media: Facebook – Instagram – SnapChat = Jernbanefrua
E-post: jernbanefrua@outlook.com

#kjole #redneck #hillbilly #sminke #øyenskygge #Clarins #Ikkespons #produktomtale                    

12 kommentarer om “En pakke med omtale..

  1. solliv: Det er helt sant 🙂 Så det er veldig godt at alt sammen står til forventningene. Ja ok, den buksa er jeg veldig i tvil og passer sammen med hunden her. He he he. Mest sannsynlig vil vi matche mer enn jeg vil. Takk det samme, kose deg 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.