Håndmikser er bra..

Nok en fin og varm dag her i brøtte. Vi har fått unna oss noen oppgaver også, men selvfølgelig ikke noe av det vi hadde planlagt. Rart med det der. Vi skulle vaske vinduer i vinden vi. Kanskje like greit at det ikke ble noe av?! Nei det ble nok helt andre oppgaver, og nå er plenen frisert og frua har shoppet.

Planen var egentlig en tur til legen, i tillegg til vindusvask – men denne ringte og ba så pent om å få flyttet timen litt, så da reiste mutter og jeg en tur på butikken, og da fanget jeg meg en ny håndmikser i stedet. Kampanje på håndmikser med stativ og bolle til. Pur glede i heimen nå altså. Hehe. Nå skal det dures. Ha ha.

Det har seg nå faktisk sånn at når vi flyttet inn i vårt kliss nye hjem så kjøpte mutter seg ny håndmikser – og jeg fikk æren av å arve den aldrende herlighet. Før i dag sto mutter helt steil på at den gamle gikk i stykker og ble kastet, og der lå hele grunnen for at hun kjøpte seg ny, nemlig. Vel, jeg gikk nå flirende inn i skapet jeg da – og hentet doningen fra rundt 71. Litt gulnet, med totrinns kasse og ellers helt grei.

Jeg har ingen planer om å kaste den gamle nå heller jeg. Nei, nei. Hehe, den skal få dure hver julaften til den dåner. Den har laget multekrem så lenge jeg har traska rundt på jorda, og noen år før det – så den jobben skal den fortsette å ha. Kall meg gjerne litt snodig, men det er noe med det – og især så lenge det funker.

Den nye har da 5 trinn isteden for 2 som jeg da er vant med. Fortsatt håndmikser jeg snakker om ja. Hehe. Og i og med at det er både stativ og bolle til den, ser jeg for meg at den kan gjøre mange enkle oppgaver – enda enklere for meg. Jeg sliter såpass med skuldrene, at å smelle sammen en røre – er ikke bare å smelle sammen noe som helst. Det smeller – ja, men ikke i røra eller bollen for å si det sånn. Denne nye er da en del sterkere, så nå ser frua for seg både kakerører, vaffelrøre – ja i det hele tatt veldig mye kulinarisk rør på kjøkkenet. Dette skal bli bra. Håper jeg. Du får sikkert bli med på «innkjøringen» spørs om ikke frua må ut igjen seinere i kveld, etter noe test materiale. He he he.

Enten går det bra, eller så går det over. Håper du har en finfin dag så langt. Mer herifra i kveld 🙂 Eller som det også kan sies «To be continued…»

12 kommentarer om “Håndmikser er bra..

  1. Doc&Dask: He he. Ja det får være, jeg er like god på å veie ferdig kakemiks som ord 😉 (gjør det ikke) he he he. Så han spurte når det ble kake, og jeg har ikke spesielt lyst til å bake i badstua her akkurat nå, så smeller sammen en røre – og håper det beste for anledningen 😉 ellers baker jeg mest fra bunnen av. Ikke tid og ork, skal teste doningen 😉 he he.

    Liker

Kommentarer er stengt.