Esc, søndagen derpå..

God søndag medbloggere, håper den startet godt. Her er vi noenlunde i gang etter gårskveldens show på tittekassa.

Så du på? I så fall, hva syns du? 🙂

Helt ærlig satt vi som to mindre imponerte ugler når det hele nærmet seg slutten. Nå har vi altså ikke sett på de siste årene, men for det første skjønte vi ikke showet, hverken sammensetningen, det som skulle være morsomme innslag i mellom – eller hvordan vinneren kunne vinne, hva låta angår. Det var vel egentlig budskapet som vant?!

Så vi skjønner hvorfor vi ikke har sett på de siste årene, og nå går det nok noen år til neste gang igjen. Det har rett og slett blitt for mye fokus på alt annet enn musikken og kvaliteten – syns vi, og i samme slengen er vi glade for at vi ikke vant. For selv om «Grande» uttalte seg, og lovet penger hvis Rybak skulle vinne – så er det bare å se litt rundt så vet vi, at dette gigantiske showet har vi ikke penger til, men alt annet er vel diverse andre budsjett. He he.

Men det som tok «kaka» for gemalens del var nok å se NRKs promotering for neste lørdag. Jeg har ikke nevnt det alt for mange ganger til han, regnet med at han før eller senere ville finne det ut – så i natt skjønte han nok – at pinseaften går i «tusen knas» He he. Det er jo Kongelig Bryllup på gang, og da vet han så veldig godt hvor han finner frua hen. Med øynene på tittekassa, her hjemme 😉 ha ha.

Nå er det en ny dag, og her i hus føles det litt som dagen derpå, enda vi satt med hvert vårt glass brus og en bolle chips til finalen føles det ut som at vi begge var på en voldsomt utagerende fest. Ha ha. Ble nok mye show og musikk på oss i går kveld, mot normalt ellers. Så her er det foreløpig ingen planer – eller alt for mange, og for mye som svømmer rundt i knollen – så det mest sannsynlig ikke blir noe av noe som helst. He he. Jeg spurte gemalen om hva han tenkte om dagen, og han svarte «ja» så ergo henger dagen vår bittelitt i lufta foreløpig.

Men det blir nok så bra som det skal være, pleier å bli sånn. Vi trenger ikke ha planer hver dag, nesten mest herlig å ta alt nøyaktig som det kommer. Hva haster egentlig?! Ingenting.

Håper du får en finfin dag, frua kommer tilbake med mer.

#esc #søndag #blogg

18 kommentarer om “Esc, søndagen derpå..

  1. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: Nei vi to her følte heller at vi hadde vært på fest vi, enn at det var et TV show vi hadde sett. Så blir ingen tradisjon igjen her, å se på :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.