Null stress søndag..

Store deler av denne søndagen har vært tilbragt på terrassen, og jeg stopper nok aldri å undre meg over hvor stressende mye synes å ha blitt?!

Fra vår egen lille «boble» på kloden hører vi fuglene. Som et ekstra garnityr hører vi hvordan småfuglene «skravler» med hverandre, toget som tuter et fast antall ganger når det passerer. Bekken som bruser inntil skogkanten.

For å piffe på med det lille ekstra hørte vi også en gressklipper, nei vi hørte to. To gressklippere og et antall biler det ikke nyttet å telle freste og freser – opp og ned. Frem og tilbake, hit og dit. Fra vår lille «boble» synes søndagene å være litt ekstra travle for mange?!

Vi har hatt en veldig rolig søndag, som vanlig i grunn. Vi maser sjelden med noe som helst. Tar oss i å kose oss med lyden av pippipene som flakser rundt oss. Pusler med våre oppgaver uten stress, mas og jag. Tar det litt lengre tid – ja så gjør det nå det da, å rakk vi ikke alt, neivel – daså.

Det kom en liten lokal regnbyge her i ettermiddag, og når den hadde plasket fra seg var vi igjen på terrassen, fyrte opp lillegrill og koste oss i varmen fra sola og den.

Etter en bit god mat, kyllingfilet med kinakål, cherrytomater og mais plasserte vi hver vår krone-is på toppen. Vi har blitt veldig fan av lillegrill, og har siden den kom hit påskeaften fyrt opp mange ganger.

Hvis jeg skal tippe, så blir resten av kvelden like rolig som dagen har vært hittil. Uansett hva som kommer til å skje så blir det hvert fall hverken mas eller stress. Det blir det aldri hos oss 🙂 Vi liker ikke det.

Ha en fortsatt finfin kveld, uansett og åkkesom.

#diplomis #kroneis #grill #søndag #blogg

14 kommentarer om “Null stress søndag..

  1. Høres veldig fornuftig ut..ikke stresse og ikke mase…Her er også hver dag ganske så rolig…også søndag…men i dag fikk jeg ånden over meg og ryddet litt i klærne..måtte få plass til litt shortser….Men..ikke noe stress..bare svette som en gris! hihihi..men var ikke noe mas med det…men sånn er jeg…kan ikke gjøre noe uten at det virkelig merkes på kroppen…Ha en god kveld! Virkelig flott det bildet av solnedgangen..

    Liker

  2. Toini: Alt er vel relativt 😉 he he. Men generelt liker ingen av oss mas og stress, men det kan nok hende jeg blir en smule ivrig – i for eksempel klesskap, det er kjedelig og bør gå fort. He he. Spørs om vi er litt like 😉 Solnedgang er fint ja. Litt snodig å tenke over at når den går ned hos oss – så går den opp et annet sted :-))

    Liker

  3. poesimylife: Ikke no særlig å sitte i kø, å sitte eller å stå i kø er et «mareritt» så den ser jeg :-)) Hehe. Stresser ikke når jeg kjører selv, men å sitte på, i kø – det er kjedelig det. He he he. Ha en god natt med god søvn ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.