Under den hvite…

Nei foresten. Den er ikke hvit. Brua 😉 Kommer tilbake til den om litt.

Kvelden er igjen over oss, og etter en fin og ikke minst varm dag nærmer det seg kveld. Jeg for min del håper dette knallværet holder overraskende lenge, det hadde ikke vært meg i mot om det regnet hele natta, bare det var like fint som nå om dagene. Det kunne jeg fint blitt vant til – som de som bor i disse varmere strøk. Kroppen er ørlite blidere på meg når det er så varmt som det har vært i dag, så selv om det til tider kan føles vel varmt (klager ikke) så har det en fordel jeg er overmåtelig glad i ❤

Jammen har vi ikke fått gjort litt denne ettermiddagen også. Etter en veldig rask og enkel middag fikk vi unna et par oppgaver ute.

Gemalen fikk montert hageslangen på vaskeromskrana, så først fikk Ludvik en ordentlig god dusj, med litt såpe og ja, litt pleie. He he. Han var noe skeptisk i fjor, men han skjønte nok at det var godt – for det var en hel del enklere nå. Gemalen og jeg fikk nesten ikke bade noe som helst jo. Hehe.

Når Ludvik kunne slappe av litt fikk vi tatt vinduene på fremsiden av huset – der morgensolen koser seg. DET var veldig fint å få gjort. Nå ser vi både ut og inn igjen. Ha ha.

Etter det igjen tuslet vi opp til naboen for å feire bursdag. Katta der i gården fyller år i dag, og man lar vel ingen anledning til kake gå fra seg eller?! Hehe. Katta var ikke hjemme, så da ble det desto mer kake på oss. He he. Jammen kom ikke en tredje nabo på uventet kaffeslabberas også, så det ble noen veldig koselige timer.

Men over til overskriften. Gemalen fikk post i dag. Det hersket stormende jubel når post damen snudde etter å ha sett meg på terrassen, en pakke for stor til postkassen hadde hun med seg, til gemalen. En pakke til gemalen, det er ikke hverdagslig- pleier (kremt) stort sett å være til meg. Så nå ble han glad altså, selv om han har ventet på den noen dager.

En bru, til modelljernbanen. Den var stas å få hjem. Han har allerede pekt og forklart at den skal stå «der» og det og det sporet skal gå både over og under. Det blir nok så bra som det kan få blitt 🙂

Det var dagen kjapt oppsummert i et «jafs» en finfin dag, i morgen er det spådd like fint – faktisk er det akkurat nå spådd godvær så langt appen rekker (neste onsdag) la oss håpe det går troll i ord.

Håper du har hatt en finfin dag, nå skal frua lade opp til i morgen. Mer sol, mer skille. He he.

#hund #modelljernbane #kake #bursdag

8 kommentarer om “Under den hvite…

  1. poesimylife: He he. Mutter som er naboen, hun bor lenger opp på feltet her med «lillebror» pusegutt. Så vi feirer det som er vi :-)) Ludvik er en stor gutt ja, dessverre en kortison bamse på diett. Vokste for fort når han var valp – så han har for trang passasje for nervene over hoftene. Tilfelle du lurte på hvorfor han er så bamsete ❤ hihi.

    Liker

Kommentarer er stengt.